In Een Baan Word Je Nooit Rijk! ?

In Een Baan Word Je Nooit Rijk! ?

Misschien ken je deze uitspraken wel: “In een baan word je nooit rijk” of “Job… J.O.B…. Just Over Broke”. Door diverse sprekers worden mensen met een baan in een hoek gezet, maar is dit wel terecht? Worden mensen met een baan inderdaad niet welvarend?

In het boek The Millionaire Next Door van Thomas J. Stanley wordt uitvoerig stil gestaan bij de kenmerken van miljonairs en daaruit blijkt dat een overgroot deel van de miljonairs in een baan werken, sparen en vermogen opbouwen. Oftewel door zich te houden aan het basisprincipe van welvaart opbouwen (structureel een deel van je inkomsten opzij zetten) zijn ze vanuit hun baan in staat om rijk te worden.

Niets mis met een baan

Bovendien kennen we allemaal vele voorbeelden van mensen die veel, soms heel veel, geld verdienen in een baan. Met een baan op zichzelf is dan ook niets mis en als één van de manieren om welvarend te worden ook niet.

Financieel plan

Het is belangrijk om voor je zelf een financieel plan te hebben. Daarin kan salaris uit een baan een (belangrijke) pilaar zijn. Zolang je één inkomensbron hebt en al je geld uitgeeft zal je nooit welvarend worden. Structureel werken aan je financiële toekomst maakt het ook voor jou mogelijk welvarend te worden.

Meerdere inkomensbronnen

Naast geld (be)sparen is het hebben van meerdere inkomensstromen, multiple streams of income, zeer belangrijk. Door meerdere inkomensbronnen op te bouwen versnel je niet alleen aanzienlijk het bereiken van jouw financiële doelen, je creëert ook veel meer zekerheid voor jezelf en je familie.

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Met behoud van je bestaande inkomen!

Wat wordt jouw volgende pilaar? Ga je een extra inkomensstroom en vermogen opbouwen door middel van Investing & Trading? Of ga je stappen zetten door gebruik te maken van succesformules binnen vastgoed? Of ga je een business opzetten? En zo ja, wat voor bedrijf? Een conventioneel bedrijf, een home based business, een internet marketing business?

Leren hoe?

Voor onze relaties hebben we nu een perfecte mogelijkheid om tijdens seminars en webinars meer te leren over hoe jij meer inkomensstromen kunt opbouwen. Zie hieronder.

Overweeg je om volgende stappen te zetten op het vlak van Investing & Trading? Op 22 maart houdt ‘s werelds no.1 Wealth Coach Marcus de Maria een webinar over Winstgevend Beleggen. Ontdek in dit webinar o.a. de 3 beleggingsstrategieën die je direct kunt toepassen om jouw financiële situatie en dat van je naasten te verbeteren.

Meer info en inschrijven webinar Winstgevend Beleggen

 

In een baan word je nooit rijk?