Hieronder vind je een zeer inspirerende film van Marcus de Maria. Hierin komen verschillende Financial Challenges naar voren. Onderaan deze pagina vind je verder tips, leerzame artikelen, rapporten en video’s. Daarnaast zullen we je op de hoogte van seminars en diverse andere inspirerende informatie. Wij wensen je veel plezier toe bij het bekijken van het waardevolle materiaal!

——————————————————————————————–

Marcus rapporten
Klik op de afbeelding om de diverse rapporten te downloaden! 

———————————————————————————————–

 

Video: De 5 pilaren van welvaart en vermogens opbouw!

Ben jij zoals de meeste mensen, op dit moment nog afhankelijk van je baan of je onderneming voor al jouw inkomen en spaargeld / pensioen? In de onderstaande video teacht Marcus de Maria, over de 5 pilaren van welvaart en vermogensopbouw. Daarnaast legt Marcus uit waarom het zó BELANGRIJK om meer dan één pilaar te hebben waar jouw eigen welvaart en vermogensstructuur op rust.

Wat kan er gebeuren als je maar één pilaar hebt en hoe kun je dit voorkomen?

 

 

Uit onze eerdere ervaringen weten we dat de kennis die je opdoet veel beter wordt opgenomen door het geleerde meteen actief te gaan toepassen. Wij adviseer je dan ook om meteen actie te ondernemen die je in staat stelt om te beginnen met de ontwikkeling van de mindset die Marcus op het einde van de video noemt en welke voor 80% bepalend is voor je succes. Een vervolg stap is om te kijken hoe het op dit moment gesteld is met jouw eigen pilaren.

– Hoeveel van deze pilaren zijn bij jou al operationeel?

Waarom zou het voor jou belangrijk zijn om hier verder mee aan de slag te gaan?

– Wat zou jouw eerste stap zijn?

– Op welk pilaar zou je je eerst focussen?

– Op welke manier kun je jouw mindset op dit gebied verder ontwikkelen?

———————————————————————————————–