– Adres seminar locatie:

Hotel Park Plaza Amsterdam Airport
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden (omg. Amsterdam)
T: +31 (0)20 6580 580

– Wat zijn de seminar tijden?

Registratie/ontvangst: 8.30 uur – 9.30 uur
Aanvang seminar: 9.30 uur
Einde seminar: General ticket: +/- 18.30 uur

NEEM VOLDOENDE SCHRIJFWAAR MEE!

– Wanneer en hoe krijg ik mijn ticket toegestuurd?

Indien je nog geen ticket hebt ontvangen maar je wel hebt aangemeld dan controleren wij dat n.a.v. de registratie lijst.
Je hoeft dan ook geen ticket te printen!

– Hoe zit het qua lunch?

Tijdens de pauze is er een buffet voor ons samengesteld met zachte bollen, luxe pistolletjes, soep en warme snacks. Deze kunnen met cash betaald worden.
Het is niet toegestaan om in het hotel je eigen eten mee te brengen.

– Hoe kan ik het beste naar Park Plaza toe komen?

Trein + shuttle bus:
Indien je met de trein komt kun je het beste uitstappen op luchthaven Schiphol. Vanuit daar rijdt er een gratis shuttle bus naar hotel Park Plaza.
De shuttle rijdt zonder afspraak elk half uur van en naar Schiphol tussen 05.15uur en 23.00uur ’s avonds vanaf shuttle bus standplaats A9, direct rechts bij arrivals.

Openbaar vervoer:
Het handigste qua openbaar vervoer is het nemen van tram 1 richting Osdorp, uitstappen bij de eindhalte Matterhorn.
Het is dan ong. 15 minuten lopen.

De route vanaf de bushalte kan wat lastiger zijn. De bushalte(s) waar ‘vaker’ bussen op rijden zit(ten) in een woonwijk en er zijn meerdere mogelijkheden om naar Park Plaza te lopen. De meest voorliggende halte in de woonwijk is: Lorentzplein, Badhoevedorp (bus 145 richting Hoofddorp, +/- 20 minuten lopen naar Park Plaza).

De dichtstbijzijnde bushalte is: Melbournestraat, Lijnden (bus 177 richting Haarlem/Schiphol,+/- 2 min lopen). Hier komen echter minder frequent bussen.

Auto:
Als je met de auto komt, raden wij het aan om zoveel mogelijk te carpoolen indien mogelijk i.v.m. gelimiteerde parkeergelegenheid. Kosten voor parkeren bedragen € 5,- voor een hele dag. Je kunt je auto route berekenen via de volgende link: http://www.parkplaza.com/destinations/property.do?hotelCode=NETAIRP&directions=true

– Overnachting in het hotel

Het is mogelijk om te overnachten in het hotel. Succesgids heeft hiervoor met Park Plaza een speciaal tarief afgesproken van € 99,- p.n. inclusief ontbijt.
Check in tijd is 14.00 uur en check out 12.00 uur.