– Adres seminar locatie:

Royal Victoria Dock
1 Western Gateway
London E16 1XL
Verenigd Koninkrijk

– Wat zijn de seminar tijden?
Donderdag start de registratie om 09.00uur, aanvang van het seminar is 13.00uur. Zondag eindigt het programma omstreeks 19.00uur. De definitieve start tijden per dag worden ter plekke bekend gemaakt, de eindtijden verschillen dagelijks. Er worden lange dagen gemaakt.

– Wat zijn de inchecktijden van de hotels i.v.m. bagage? Of kan je je bagage ook meenemen naar het seminar?

De check in tijd van hotel Aloft is 15.00 en check out 12.00
Travelodge City Airport check in 15.00 en check out 12.00
Travelogde ExCel check in 15.00 en check out 12.00

– Hoe zit het qua lunchbreaks en diner?

Tijdens het seminar zelf worden er tijden gecommuniceerd omtrent pauzes. Deze tijden kunnen elke dag verschillend zijn.

Op de seminar locatie ExCel is er één grote hal naast de zaal waar veel variërende etenstentjes zijn om eten te halen. Er wordt een breed assortiment aangeboden, zo zijn er veel warme maaltijden en ook veel diverse lunch mogelijkheden.

Het zijn lange dagen, dus rustig in het hotel dineren zit er niet in. Zelf wil je ook zo min mogelijk van het programma missen waardoor even snel iets halen een goeie optie is.
Dit kan uiteraard ook buiten pauze tijden om.

Wij raden het sterk aan om wat (gezonde) snacks in te slaan bij de supermarkt en wat water. Dit mag gewoon mee de zaal ingenomen worden. Je zou e.v.t. al wat (voorverpakt uiteraard) snacks mee kunnen nemen uit NL.

– Kan ik stoelen reserveren/naast een bepaald iemand zitten?

Er zijn geen vaste plaatsen tijdens het seminar. Elk ticketsoort heeft een eigen vak,  binnen je eigen vak (gold, vip of diamond) bepaal je zelf waar je gaat zitten. Degene die als eerste komen en vooraan in de rij staan hebben de meeste keus binnen hun vak .

– Hoe kan ik het beste naar London toe komen?

Londen is op diverse wijzen goed bereikbaar; vliegtuig, trein, bus en boot. De meeste deelnemers zullen kiezen voor het vliegtuig. Dagelijks zijn er een groot aantal vluchten naar Londen. Je kunt zelf het beste de keuze maken welke luchthaven (van vertrek) voor jou het meest praktisch is om te vertrekken en welk tijden het beste aansluiten bij jouw behoefte (meer tijd in Londen, versus een kort verblijf). In Londen ligt City Airport het dichtste bij ExCel, maar ook de andere luchthavens zijn geschikt. Naast de websites van de vliegtuigmaatschappijen zelf kan je bijvoorbeeld gebruik maken van websites als Cheaptickets.nl, Tix.nl en Vliegtickets.nl.

Wanneer en hoe krijg ik mijn ticket toegestuurd?

Je ticket wordt uiterlijk een maand van tevoren verstuurd per mail. Vandaar dat het voor ons van belang is om jouw emailadres te hebben en het e-mail adres van eventueel extra personen die met jou meegaan.
Deze extra personen (en hun gegevens) worden per mail uitgevraagd, zodat de voucher naar iedereen persoonlijk kan worden gestuurd.

– Kan ik een hotel dichtbij de seminar locatie boeken?

Er zijn een aantal hotels op loopafstand van de seminar locatie ExCel. De hotels in de directe omgeving van het ExCel Exhibition zijn inmiddels allemaal volledig volgeboekt of vragen exhorbitante prijzen voor de resterende kamers. Succesgids heeft bij een drietal hotels (Aloft Lodon Excel, Travelodge Excel & Travelodge City Airport) loopafstand van ExCel kamers geblokt, speciaal voor de Succesgids groep. Deze kamers kun je boeken tegen goede prijzen (tot 40-50% lager dan de huidige on-line prijs). Prijs vanaf GBP 159 (+/- EUR 201) per persoon.  Aloft London Excel is een business hotel, Travelodge Excel is een nieuw hotel en City Airport is een lowbudget hotel. De hotelkamers zijn alleen geblokt voor Succesgids deelnemers en zijn niet los te boeken!

Kijk snel welke optie voor jou het beste is en leg je kamer direct vast (first come, first serve):

Klik hier voor inschrijven voor Aloft **** (business hotel)
Klik hier voor inschrijven voor Travelodge Excel *** (nieuw  hotel)
Klik hier voor inschrijven voor Travelodge City Airport *** (low budget hotel)

– Hoever liggen de hotels van de Airport vandaan?

Beiden hotels liggen 1 mile van Londen City Airport en ongeveer een uur met public transport van Londen Gatwick Airport.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens het event?

De algemene kledingvoorschriften zijn: casual. Over het algemeen isgrijk dat het lekker zit en je er gemakkelijk in kunt bewegen. Het gehele seminar (behalve the Fire Walk) wordt in een ‘air-conditioned’ zaal gehouden, waarbij de tempratuur erg wisselend kan zijn. Van vrij warm naar echt koud. Voornamelijk als je langere tijd stil zit kan het flink koud zijn. Een trui of makkelijk vest wordt dan ook sterk aangeraden. Op het moment dat er veel beweging in de zaal is, kan je het binnen no-time weer vrij warm hebben. Houdt hier rekening mee.

– Is SUCCESGIDS tijdens het event zelf ook aanwezig?

Jazeker! Ook dit jaar hebben we weer een eigen Succesgids stand. Op vrijdagmorgen doen wij onze eigen registratie. Dit betekent dat je met je toegangsvoucher bij ons aan de desk komt om jezelf te registreren (erg gezellig!!) en je badge en polsbandje in ontvangst te nemen.

In de pauzes van het seminar zullen wij aanwezig zijn bij de stand voor vragen en gewoon gezelligheid!

Heb je een vraag die niet staat genoemd bij de bovenstaande vragen? Laat dan je reactie hieronder achter en we zullen er zo snel mogelijk op reageren!