Nog [tjopcd]

 

Deze training is volledig UITVERKOCHT!

en dan is het zo ver, Steve Linder, de absolute topexpert op het vlak van neurostrategieën, voor het meest geavanceerde NLP & Neurostrategy training in Nederland! Dit programma wordt slechts enkele keren per jaar gegeven, en vrijwel nooit in Europa.

Op 20-24 juni 2012 zal de training voor een exclusieve groep Europese deelnemers in Nederland plaatsvinden. Mogelijk is dit de enige keer om de training van Steve Linder live mee te maken in Nederland. Normaal wordt deze training gehouden in Azie of Amerika (voor rond de 3.500 euro).

Linder is al ruim 10 jaar lang verantwoordelijk voor de eindcertificering voor de afstuderende Tony Robbins Master Teachers (hij geeft de trainingen als laatste onderdeel van de Leadership Academy). Hij is de expert op het gebied van toepassing van neurostrategieën als NLP, hypnotherapie, time line en neuro associative conditioning.

5 daagse Training Steve Linder

Learn from THE Master Trainer
Up Close and Personal
Master Clinical Hypnotherapy, Time Line Therapy Practitioner and Spiral Dynamics
Get Certification of American Board of Neuro Linguistic Programming (ABNLP)
Transform your life and the lives of others


Klik hier om meer informatie en extra video’s aan te vragen!

Meer dan 50 uur live training, en als extra ter voorbereiding of als verdieping extra e-learning programma’s van en met Steve Linder!Voor wie is de training?
  1. Geintereseerden in persoonlijke ontwikkeling
  2. Ondernemers die dieper contact en nog betere binding met hun klanten willen
  3. Ondernemers/managers die medewerkers mee willen krijgen
  4. Trainers en coaches die nog meer impact op hun clienten willen hebben
  5. Gezins managers die een positieve invloed op het gezien willen creeeren

De training is met name voor ondernemers, coaches/trainers en gecomitteerde particulieren die sterk geinteresseerd zijn in NLP en andere neurostrategieen. Mocht je nog geen NLP opleiding hebben genoten, krijg je de complete online cursus die tevens als pre-study kan dienen. Dit pakket werd vorig jaar los voor 1485 euro aangeboden.


Klik hier om extra video’s, brochure en prijzen aan te vragen!

Breng je coachingsvaardigheden op een nog hoger peil. Hanteer NLP Neuro Strategieën in de praktijk en leer nieuwe vaardigheden om je leven en de levens van de mensen om je heen te transformeren! De training bestaat uit 5 dagen achteréén volgend in juni.

1. Core NLP & NeuroStrategies (20 en 21 juni 2012)

Leer alle basisvaardigheden van Neuro Linguistisch Programmeren en van Neuro Strategieën van Steve Linder zelf! Door zijn unieke trainingsaanpak leer je deze vaardigheden in een combinatie van interactieve activiteiten en fysieke metaforen die je laten zien waarom Linder bekend staat om ‘Transformatie vanuit je hart’. Onderwerpen (het wordt in het Engels gedoceerd door Steve Linder):

2. Applied NLP & NeuroStrategies Certification (22,23 en 24 juni 2012)

Als vervolg op de Basiscursus op 20 en 21 juni 2012 laat de Advanced cursus van Steve Linder (22, 23 en 24 juni 2012) je zien hoe je je vaardigheden kunt inzetten in diverse situaties in je dagelijkse leven. Je krijgt ook nog meer inzicht in verschillende krachtige technieken die je kunnen helpen bij het teweegbrengen van werkelijke verandering in jezelf en in de mensen om je heen. Er zijn diverse diploma’s te behalen: NLP, Temporal Dynamics en Hypnotherapie. In deze 3 dagen wordt je niet alleen geleerd hoe de NLP, Hypnotherapy en andere Neurotechnieken werken, maar vooral wanneer je welke techniek het beste kunt gebruiken en waarom. Deelnemers aan deze 3 dagen dienen de Core NLP & NeuroStrategies te hebben gevolgd, daarnaast de Pre-Study te hebben gevolgd of reeds als NLP Master/Trainer gecertificeerd zijn.

 

Praktische informatie

Data: 20-24 juni 2012
Locatie: Park Plaza Amsterdam Lijnden
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden – Nederland

Prijs is geldig t/m 13 juni 2012:
€ 2.897 incl. BTW (€ 2.434,45 excl. BTW)
Deze training is volledig UITVERKOCHT!

Vraag hier meer informatie aan: