“Pas de Mix van NLP, Hypnotherapie en Spiral Dynamcis Effectief toe en Maak een Blijvende Shift in Je Eigen en In het Proces van Jouw Klanten”

Deze training is volledig UITVERKOCHT!

Steve,Linder, de absolute topexpert op het vlak van neurostrategieën, geeft voor het eerst zijn wereldwijd bekende 5 daagse training in Nederland! Dit programma wordt slechts enkele keren per jaar gegeven, meestal in de U.S. of Australie. In juni 2012 zal de training voor een exclusieve groep Europese deelnemers zelfs in Nederland plaatsvinden.

Mogelijk 1-malig: De 5 daagse Advanced NLP & Neurostrategies Training met Steve Linder Live

Learn from THE Master Trainer
Up Close and Personal
Master Clinical Hypnotherapy, Time Line Therapy Practitioner and Spiral Dynamics
Get Certification of American Board of Neuro Linguistic Programming (ABNLP)
More then 50 hours of Training
Transform your life and the lives of others

De training is niet voor iedereen geschikt. Alleen als je trainer/coach bent ervaring hebt met NLP, of heel gedreven bent en bereid bent om je snel te ontwikkelen, kun je deelnemen.

Voor wie is de training?

  1. Trainers en coaches die nog meer impact op hun clienten willen hebben
  2. Ondernemers die dieper contact en nog betere binding met hun klanten willen
  3. Ondernemers/managers die medewerkers mee willen krijgen
  4. Geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling
  5. Gezins managers die een positieve invloed op het gezien willen creeeren

De training is met name voor coaches/trainers, ondernemers en gecomitteerde particulieren die sterk geïnteresseerd zijn in NLP en andere neurostrategieen. Mocht je nog geen NLP opleiding hebben genoten bij SRI, krijg je de complete online/E-learning cursus die tevens als pre-study kan dienen. Dit pakket wordt los voor 1485 euro aangeboden.

Voor wie is de training pertinent niet

1. Deelnemers met te weinig commitment
2. Passieve deelnemers die alleen de theorie verwachten

Breng je coachingsvaardigheden op een nog hoger peil.

Hanteer NLP en breng de andere belangrijkste Neuro Strategieën in de praktijk en leer nieuwe vaardigheden om je eigen leven en de levens van de mensen om je heen te transformeren naar een nog hoger niveau!
De training bestaat uit 5 dagen achteréénvolgend in juni.

Klik hier om het informatiepakket aan te vragen!

1. Core NLP & NeuroStrategies (20 en 21 juni 2012)
Leer alle basisvaardigheden van Neuro Linguistisch Programmeren en van Neuro Strategieën van Steve Linder zelf! Onderwerpen zijn ondermeer (het wordt in het Engels gedoceerd door Steve Linder en bij break out sessies door zijn trainers uit de V.S.):
OpsommingLearn how to communicate with anyone, anywhere, with more power and impact
OpsommingIdentify the key “filters” that influence our thoughts and behavior
OpsommingOvercome challenges due to lack of motivation, weak goals, and fear of rejection
OpsommingDeepen your relationships with loved ones and business colleagues
OpsommingUncover the motivations of others and use that knowledge to create win-win outcomes
OpsommingLet go of old beliefs and decisions that have limited you in the past and create lasting changes
OpsommingAccess the resources of both the conscious and unconscious mind to gain the body’s support in ridding itself forever of addictions like smoking, drugs, alcohol, overeating, etc.
OpsommingIdentify the roots of relationship problems and create new options for enhanced communication and love
OpsommingMake important decisions by eliminating unconscious conflicts
OpsommingLearn how the brain creates meaning and how to ‘re-frame’ the meanings you and others give to the events in your lives
OpsommingSee how the tools of NLP fit together and are used in real world situations
OpsommingAnd much more…

Door zijn unieke trainingsaanpak leer je deze vaardigheden in een combinatie van interactieve activiteiten en fysieke metaforen die je laten zien waarom Linder bekend staat om ‘Transformatie vanuit je hart’.

Klik hier om het informatiepakket aan te vragen!

2. Applied NLP & NeuroStrategies Certification (22,23 en 24 juni 2012)

Als vervolg op de Core NLP & Neurostrategies op 20 en 21 juni 2012 laat de Advanced cursus van Steve Linder (22, 23 en 24 juni 2012) je zien hoe je je vaardigheden kunt inzetten in diverse situaties in je dagelijkse leven. Je krijgt ook nog meer inzicht in verschillende krachtige technieken die je kunnen helpen bij het teweegbrengen van werkelijke verandering in jezelf en in de mensen om je heen. Er zijn diverse diploma’s te behalen: NLP, Temporal Dynamics en Hypnotherapie.

In deze 3 dagen wordt je niet alleen geleerd hoe de NLP, Hypnotherapy en andere Neurotechnieken werken, maar vooral wanneer je welke techniek het beste kunt gebruiken en waarom.

Deelnemers aan deze 3 dagen dienen de Core NLP & NeuroStrategies te hebben gevolgd, daarnaast de Pre-Study te hebben gevolgd of reeds als NLP Master/Trainer gecertificeerd zijn.
OpsommingDiscover how the brain processes information and how emotions are created
OpsommingRecognize the speech patterns of others and use advanced hypnotic language patterns to change behavior
OpsommingApply the unconscious power of hypnotherapy to effect behavioral change
OpsommingEstablish meaningful rapport with others more quickly
OpsommingSpeak in the mental and emotional “language” of others so our real message and intent are crystal clear

OpsommingEliminate destructive patterns like phobias, addictions, stress, depression and insomnia
OpsommingLearn Time Line Therapy and Hypnotherapy; tools that delve more deeply into communication with the unconscious mind
OpsommingEliminate the emotional impact of past traumatic memories and decrease the power of negative incidents in your daily life
OpsommingExperience positive emotions such as love, peace, forgiveness, courage, enthusiasm on a daily basis
OpsommingMaster Spiral Dynamics and the major psychological structures of the human mind
OpsommingIntegrate a variety of psychological tools to help in eliminating phobias, addictions, and the effects of stress and depression
OpsommingPositively impact the lives of those in your everyday work or family environment

Mogelijk is dit de enige keer om de training van Steve Linder live mee te maken in Nederland. Normaal wordt deze training gehouden in Amerika en Australie (voor rond de 3.500 euro).

Linder is al ruim 10 jaar lang verantwoordelijk voor de eindcertificering voor de afstuderende Tony Robbins Master Teachers (hij geeft de trainingen als laatste onderdeel van de Leadership Academy). Hij is expert op het gebied van toepassing van deze neurostrategieën.

Steve Linder is een zeer integere en uiterst bekwame spreker/trainer die het niet meer voor het geld hoeft te doen (hij verdiende zijn tientallen miljoenen reeds in het bedrijfsleven), maar puur uit passie, overtuiging en missie volle zalen over de hele wereld trekt met het effectief toepassen van de neurostrategieën (NLP, hypnotherapie, spiral dynamics etc). Je kunt nu nog met vroegboekkorting deelnemen!

Je kunt hier meer informatie aanvragen over de Five Day training van Steve Linder van 20-24 juni 2012

Sinds 2001 coacht Steve Linder directeuren, professionele atleten, beroemdheden, wereldleiders, ouders en organisaties over de hele wereld in de neuropsychologie technologieën. Hij is al meer dan tien jaar de International Performance Trainer en Crew Director bij Anthony Robbins. Sinds hij een tiener was, heeft hij NLP (Neuro Linguistic Programmeren) gebruikt om zijn bedrijven (waaronder E-Trade) tot grote hoogte te laten groeien. Sinds 2003 traint hij individuele personen tot het behalen van een diploma in NLP en andere Neurostrategieën. Hij wordt door de American Board of NLP beschouwd als degene met de hoogste normen voor diplomering in deze branche door zijn bekwaamheid te putten uit zijn praktische ervaring, en omdat hij de strategieën die hij onderwijst, zelf daadwerkelijk heeft ervaren. Nog belangrijker is, dat zijn studenten algemeen beschouwd worden als de ” besten van de klas” en zeer gewild zijn in de zakenwereld, bij overheden en regeringen, bij topsport functies en in de medische wereld.

De aandacht van Steve Linder is er primair op gericht individuele personen en organisaties te helpen om niet alleen de huidige, wereldwijde economische omstandigheden te overleven, maar op welke manier zij lering kunnen trekken uit strategieën van alle tijden, om enorme aantallen mensen op een hoger niveau te brengen. Linder geeft trainingen over de hele wereld aan exclusieve groepen. Daarnaast spreekt hij tijdens seminars voor grote zalen in Europa, Amerika en Australie.

In 2008 was hij de main speaker voor meer dan 10.000 mensen op het National Achievers Congress (waar ook sprekers als Richard Branson, Tony Robbins, Donald Trump, Lord Alan Sugar, Bill Clinton, Robert Kyosaki, T. Harv Eker voor ingehuurd worden) over hoe neurostrategieën in hun leven, gezinnen en organisaties geïntegreerd kunnen worden. Zijn visie breidt zich nog steeds uit; hij werkt met individuele personen en organisaties om ze te versneld te leren over persoonlijke, financiële en zakelijke vooruitgang.

Praktische informatie

Data: 20-24 juni 2012
Locatie: Park Plaza Amsterdam Lijnden
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden – Nederland

Klik hier om meer informatie aan te vragen over de Five Day training van Steve Linder!Vraag hieronder het informatiepakket aan en ontvang de officiele flyer en verschillende zeer waardevolle video’s!

 

 

Wat zeggen andere deelnemers van de Training van Steve Linder?

Vraag hier hieronder het informatiepakket aan en ontvang de officiele flyer en verschillende zeer waardevolle video’s!