Floris Wouterson deelt dé tip voor een verbeterde slaapkwaliteit

Moeite met inslapen, doorslapen, vroeg wakker worden… Het zijn allemaal tekenen van een verslechterde slaapkwaliteit. Als je dit een nachtje mee maakt is er vaak niet zoveel aan de hand, maar wanneer je structureel slaapproblemen hebt dan is dat van invloed op je focus, energieniveau en emotionele huishouding

Je bent prikkelbaarder, sneller geïrriteerd, je focus is ver te zoeken en je zit gewoon niet lekker in je vel. Als je denkt aan slapen voel je weerstand, want je verwacht eigenlijk al dat het wéér zo’n nacht gaat worden…. Kortom, je beland in een vicieuze cirkel.

Hoe kom je nou uit zo’n vicieuze cirkel? Hoe ga je nou weer beter slapen? Als er 1 tip is die jou daarbij gaat helpen, dan is het wel de tip die in onderstaande video wordt gedeeld door slaapexpert Floris Wouterson.

Veel kijkplezier en een hele goede nachtrust gewenst vanaf nu 🙂


Wie is Floris Wouterson
Floris Wouterson is Slaap Performance Coach en helpt ondernemers, atleten en high performers om met slaap hun prestaties, humeur en levenskwaliteit drastisch te verbeteren. Floris is auteur van de bestseller Superslapen, wat een 5 sterren review kreeg van het NRC Handelsblad en als beste boek werd gekozen van de boeken over slaap die zijn verschenen.

Hij is een slaapexpert en gespecialiseerd in het helpen van mensen met een druk bestaan, ondernemers en iedereen die meer energie kan gebruiken om hun slaap en daarmee hun performance, humeur en levenskwaliteit sterk te verbeteren. Daarnaast is hij adviseur van bedrijven, een veelgevraagd spreker en coach van (top)sporters.

De afgelopen 17 jaar heeft hij ruim 16.000 mensen geholpen om goed te slapen en is hij geïnterviewd door o.a.  NRC Handelsblad, BNR Nieuwsradio, NPO Radio 1, RTL4, BNNVARA, Algemeen Dagblad, VT4 en KMO Insider.

  • Arno schreef:

    Super goed gedaan Fay. Naast alle geweldige holistische gezondheidsprogramma’s is het zeker ook de moeite waard om een keer aandacht te besteden aan Human Design. Check-out http://www.ditismijnhart.nl

  • >