David Wolfe over zondag 4 november 2012

Health Seminar met David ‘Avocado’ Wolfe

Na het grote succes van het Health Seminar in 2011. (volledig uitverkocht met 600 deelnemers) zal David Wolfe nogmaals terugkeren naar Nederland, namelijk op zondag 4 november 2012.

Tijdens deze middag komt David Wolfe naar Nederland voor zijn wervelende en energieke Extreme Health Seminar (“Where Success meets Health”).

De onderwerpen die aan bod zullen komen, tijdens dit seminar, zijn:
(let op, training is Engelstalig en wordt gegeven door David Wolfe zelf):

Zondag 4 november:

Latest developments, insights, scientific research on health, rejuvenation, Raw Foods, Superfoods and Superherbsamins, minerals, salt, …
The new top Raw Foods, Superfoods en Superherbs
Questions & Answers with David Wolfe

 

David Wolfe

David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van (natuurlijke) gezondheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en zijn bedrijf. David heeft ruim 15 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een “killer” is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins, etc.
Hij is een begenadigd spreker, overal in de wereld boeit hij zijn publiek tot het einde! David heeft meer dan 2000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Anthony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen. Ook is David auteur van vele best-verkopende boeken en coacht Hollywood-producenten en beroemdheden, evenals enkele van ’s werelds toonaangevende mensen uit het bedrijfsleven en ondernemers.

 


Video seminar David Wolfe

“Anyone can benefit from David Wolfe’s knowledge and understanding of raw food nutrition. Eating for Beauty will open your eyes to the hidden treasures of a healthy diet and open your body to a fulfilling and vital existence.”

— Anthony Robbins, America’s foremost success coach, bestselling author of Unlimited Power

Praktische informatie

Datum: Zondag 4 november
Registratie: Vanaf 12:45 – 13:30 uur
Aanvang seminar:
Einde:
14:00 uur
18:00 uur (uitloop mogelijk)
Locatie: Park Plaza Amsterdam Lijnden
Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden – Nederland

 

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins, etc.
Hij is een begenadigd spreker, overal in de wereld boeit hij zijn publiek tot het einde! David heeft meer dan 2000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Anthony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen.


Geldig t/m 22 oktober 23:59:59 uur!
Door price: €147 p/p

Vroegboekkorting: € 97,- voor 1 ticket en 2 tickets voor € 121,25! Voor relaties via Succesboeken: