Hotels UPW 2019

Waarom bieden wij deze hotels aan?

Sinds 2006 organiseren wij arrangementen voor de seminars van Tony Robbins. De seminardagen zijn (zeer) lang en door in de buurt van de locatie te verblijven, verlies je geen kostbare (slaap)tijd.

Deelname aan het arrangement is optioneel. Uit ervaring kunnen we echter aangeven dat ruim 90% van de deelnemers hiervoor kiest en dat het grote toegevoegde waarde biedt.

De belangrijkste voordelen van een arrangement zijn:

 • Je komt in een unieke peer-groep met gelijkgestemde deelnemers.
  Elk jaar ontstaan er weer vele hechte en langdurige vriendschappen binnen de groepen. Ook vormt de groep een ideaal netwerk voor zakelijke contacten.
 • Je kunt profiteren van de unieke ervaring van Succesgids op het vlak van de seminars van Anthony Robbins
  (in 2019 zijn we als Succesgids voor de 14e keer bij Unleash the Power Within in Europa).
 • Je hoeft zelf je verblijf en vervoer binnen Londen niet te regelen (de hotels zijn op maximaal 15 minuten loopafstand van de seminarlocatie).
 • Je kunt je in Londen volledig op het seminar concentreren en daarmee het meeste uit dit life-changing weekend halen. Soms gaat het seminar tot na 12 uur 's nachts door. Het verblijf op loopafstand van de locatie is dan een groot voordeel. Openbaar vervoer is geen optie meer en met 1000-en andere deelnemers op taxi's wachten is ook niet echt ideaal.
 • De hotels zijn op loopafstand van het vliegveld London City Airport, dus je hoeft geen openbaar vervoer of taxi te nemen van en naar dit vliegveld.

Bij het boeken is verder het volgende nog van belang:

 • Het seminar is van donderdag 11 april t/m zondag 14 april 2019.
 • Registratie is op woensdag 10 april tussen 16.00 en 20.00 uur en op donderdag 11 april tussen 8.00 en 10.30 uur. Zorg er in ieder geval voor dat je zo vroeg mogelijk registreert. De zaal gaat op donderdag 11 april om ongeveer 09.15 uur open. SOLITAIRE en DIAMOND moeten voor 09.15 uur al geregistreerd hebben om priority access tot de zaal te krijgen op deze eerste dag. Zodra de zaal opengaat, kun je alvast een goede plek kiezen in de zaal. Als je op woensdag incheckt in je hotel, ben je in ieder geval niet afhankelijk van vlucht/vervoer om donderdagochtend op tijd te zijn voor registratie en start van het seminar.
 • Einde seminar is op zondag 14 april om ongeveer 19.30 uur. Wanneer je optimaal wilt genieten van het seminar en alles daaromheen (inclusief groepsdiner met de Succesgidsgroep op zondagavond), raden wij je aan om op woensdag in te checken en maandag uit te checken.

Er is maar een beperkt aantal kamers van ieder soort/datum beschikbaar. Kijk snel welke optie voor jou het beste is en leg je kamer direct vast (first come, first serve).

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl