Hotels UPW 2023

Crowne Plaza Birmingham NEC

4 sterren hotel op 600 meter van seminarlocatie

ibis Birmingham
Airport - NEC

Op ongeveer 15 minuten lopen van seminarlocatie (gratis shuttle)

Premier Inn Birmingham NEC

Op 15-20 minuten lopen van seminarlocatie

Travelodge Birmingham Airport

Budget hotel op ongeveer 3 kilometer vanaf seminarlocatie

WAAROM BIEDEN WIJ DEZE HOTELS AAN

Sinds 2006 organiseren wij arrangementen voor de seminars van Tony Robbins. De seminardagen zijn (zeer) lang en door in de buurt van de locatie te verblijven, verlies je geen kostbare (slaap)tijd.


Deelname aan het arrangement is optioneel. Uit ervaring kunnen we echter aangeven dat ruim 90% van de deelnemers hiervoor kiest en dat het grote toegevoegde waarde biedt.

De belangrijkste voordelen van een arrangement zijn:

  • Je komt in een unieke peer-groep met gelijkgestemde deelnemers. Elk jaar ontstaan er weer vele hechte en langdurige vriendschappen binnen de groepen. Ook vormt de groep een ideaal netwerk voor zakelijke contacten.
  • Je kunt profiteren van de unieke ervaring van Succesgids op het vlak van de seminars van Tony Robbins
    (in 2023 zijn we als Succesgids voor de 15de keer bij Unleash the Power Within in Europa).
  • Je hoeft zelf je verblijf en vervoer binnen Birmingham niet te regelen (de hotels zijn op loopafstand van de seminarlocatie).
  • Je kunt je in Birmingham volledig op het seminar concentreren en daarmee het meeste uit dit life-changing weekend halen. Soms gaat het seminar tot na 12 uur 's nachts door. Het verblijf op loopafstand van de locatie is dan een groot voordeel. Openbaar vervoer is geen optie meer en met 1000-en andere deelnemers op taxi's wachten is ook niet echt ideaal.
  • De hotels zijn in de buurt van het vliegveld Birmingham Airport en Birmingham International Train Station, dus het is slechts een kort ritje met OV of taxi/Uber.

Bij het boeken is verder het volgende nog van belang:

  • Het seminar is van donderdagochtend 20 juli t/m zondagavond 23 juli 2023.
  • Registratietijden en seminartijden zijn nog niet bekend. Bij vorige live edities was registratie op woensdag (dag voor het event) tussen 16.00 en 20.00 uur en op donderdagochtend (dag van het event) tussen 08.00 en 10.30 uur. Zorg er in ieder geval voor dat je zo vroeg mogelijk registreert. De zaal ging bij een vorige editie op donderdagochtend al om 09.00 uur open.  Zodra de zaal opengaat, kun je alvast een goede plek kiezen in de zaal. Als je op woensdag incheckt in je hotel, ben je in ieder geval niet afhankelijk van vlucht/vervoer op donderdagochtend om op tijd te zijn voor registratie en start van het seminar.

LET OP: er is maar een beperkt aantal kamers van ieder soort beschikbaar. Kijk snel welke optie voor jou het beste is en leg je kamer direct vast (first come, first served).

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>