Hotels UPW 2024

Radisson Blu

Luxe 4-sterren hotel
Vlakbij Lanxess Arena

Premier Inn

Modern, gunstig geprijsd hotel
Op 2,5 km van Lanxess Arena

Moxy

Stijlvol, scherp geprijsd hotel
Goede verbinding tot Lanxess

B&B

Budgethotel
7 km vanaf Lanxess Arena

WAAROM HOTEL BOEKEN VIA SUCCESGIDS

Sinds 2006 werken we met trots samen met Tony Robbins om deelnemers zoals jij een onvergetelijke ervaring te bieden.


We bieden je nu als eerste toegang tot onze "cornerstone hotels" in Keulen, de thuisbasis van de NL/BE Succesgids-groep tijdens Unleash the Power Within.


Per hotel hebben we een beperkt aantal kamers beschikbaar vanuit onze Succesgids groepsdeal. Deze "cornerstone hotels" zijn zorgvuldig geselecteerd om jou de beste ervaring te bieden tijdens het seminar. We hebben een aantal hotels gecontracteerd in verschillende prijscategorieën, zodat je met elk budget kunt profiteren van de voordelen die de Succesgids-groep te bieden heeft.


Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

  • Sluit je aan bij een inspirerende gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Onze seminars zijn niet alleen transformatief, maar leiden ook vaak tot blijvende vriendschappen en waardevolle zakelijke connecties.
  • Profiteer van onze expertise. Als Succesgids hebben we ruim 18 jaar ervaring met Unleash the Power Within, waardoor we precies weten wat nodig is om jouw seminarervaring optimaal te maken.
  • Bespaar met onze groepskorting op hotelkamers. We hebben speciale tarieven onderhandeld, speciaal voor de Succesgids deelnemers.
  • Gemakkelijke toegang tot de Lanxess Arena (seminarlocatie), waardoor je tijd en moeite bespaart.
  • Krijg voorrang bij inschrijving voor het Succesgids UPW 2024 groepsdiner (dit diner is ieder jaar vroegtijdig uitverkocht!).

Bij het boeken is verder het volgende nog van belang:

  • Het seminar is van donderdagochtend 5 september t/m zondagavond 8 september 2024.
  • Registratietijden en seminartijden zijn nog niet bekend. Bij vorige live edities was registratie op woensdag (dag voor het event) tussen 16.00 en 20.00 uur en op donderdagochtend (dag van het event) tussen 08.00 en 10.00 uur. Zorg er in ieder geval voor dat je zo vroeg mogelijk registreert. De zaal ging bij een vorige editie op donderdagochtend al om 09.00 uur open.  Zodra de zaal opengaat, kun je alvast een goede plek kiezen in de zaal. Als je op woensdag incheckt in je hotel, ben je in ieder geval niet afhankelijk van files/vlucht op donderdagochtend om op tijd te zijn voor registratie en start van het seminar.
  • Het seminar is op zondagavond 8 september waarschijnlijk tussen 19.30 en 21.00 uur afgelopen. Wij raden aan om op maandag 9 september terug te reizen. Op die manier kun je je op de laatste seminardag volledig focussen op het seminar, je hoeft die dag nog niet te slepen met je bagage en je kunt na afloop aansluiten bij het Succesgids groepsdiner om samen met andere deelnemers dit onvergetelijke weekend af te sluiten
  • Kort samengevat raden wij dus aan om te kiezen voor een check-in op woensdag 4 september en check-out op maandag 9 september

LET OP: er is maar een beperkt aantal kamers van ieder soort tegen deze prijzen beschikbaar. Kijk snel welke optie voor jou het beste is en leg je kamer direct vast (first come, first served).

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>