Webinaraanbod verloopt over
[tjopcd]

How to Create a Happier, Healthier and Wealthier Life?

De komende 4 jaar gaat de gemiddelde inwoner in Nederland er meer dan 4% op achteruit, sommige groepen veel meer. Het aantal volwassenen met ernstig overgewicht is de laatste jaren meer dan verdubbeld. Bij mannen van 40 jaar of ouder heeft inmiddels meer dan de helft overgewicht (bron CBS 2012)!
24 procent van de werknemers wordt ziek van het werk, zo’n grote hekel hebben ze eraan (bron MKB Servicedesk)!

Op het gebied van gezondheid, relaties, werken met plezier, persoonlijke financiën en gelukkig zijn hebben we met z’n allen bergen werk te verzetten om de trend te keren!

Op 9 februari 2013 openen we dan ook de deuren van het “Ultimate Personal Success Weekend”. In 2 dagen tijd maken hier 7 internationale en nationale topsprekers en experts hun opwachting voor een selecte groep mensen die de keuze hebben gemaakt de beste versie van zichzelf te worden, te leren van de allerbesten om hun eigen kennis, ervaring en inzichten te delen met hun naasten.

Wat maakt dit Seminar uniek?

Naast het onderdeel ”Your Ultimate Personal Dream Carreer” met Huub van Zwieten is het ”Ultimate Personal Success Weekend” een compleet tweedaags seminar dat Succesgids organiseert met een mix van sprekers die elk al voor duizenden mensen hebben gesproken, zelf ook de weg van persoonlijke ontwikkeling hebben doorlopen en uiteindelijk allen heel succesvol zijn geworden in dat wat zij doen op professioneel en privé vlak. Het is geen standaard persoonlijke-ontwikkelingsseminar met een vast onderwerp en een vaste spreker/trainer waar je naartoe gaat om jezelf een bepaalde “vaardigheid” aan te leren. Je komt hier om jezelf echt naar een volgend niveau te brengen!

Dit zijn geen theorieën uit een boekje maar verhalen van trainers ”who walk their talk”!

Huub van Zwieten tijdens het
Ultimate Personal Succes Weekend

Huub van Zwieten is ondernemer, spreker en bestseller-auteur. Hij heeft inmiddels 7 boekenin de boekhandels liggen, te weten:

“365 dagen vakantie”, “Het merk IK”, “Een onweerstaanbaar CV”, “Nieuwe Projecten”, “Doorbraak naar je Droombaan”, “Marijn is klaar met werken” en “PersonalBrand.nl”

Huub van Zwieten laat mensen zien hoe hard werken én 365 vakantiedagen samen kunnen gaan. Hij is oprichter van Talentenbureau TalentFirst, een broedplaats voor mensen die kiezen voor maximaal rendement uit hun talent en leven vanuit hun passie.

Huub toont hoe het voor iedereen mogelijk is keuzes te maken op basis van je persoonlijke passies, wensen, dromen, drijfveren en talenten.

Jouw persoonlijkheid is als ondernemer tegenwoordig ook nog eens een marketingfactor, een goede online positionering is vandaag de dag onmisbaar!

Je ontdekt hoe je meer profijt kunt hebben van je unieke persoonlijkheid en hoe je je werk en leven zo kunt vormen dat het je energie geeft in plaats van dat het je energie kost. Omdat het leven te kort is om met minder genoegen te nemen.

 

Reserveer nu één of meerdere stoelen

Zolang deze pagina nog online is zijn er nog plaatsen vrij. Maar vol = vol.
Nadat je bestelling is afgerond vragen we je vriendelijk om het formulier met gegevens in te vullen zodat we je aanmelding kunnen afronden en bevestigen!

Prijs

Prijs (aan de deur): €147,-

Prijs (geldig tot einde van de dag) voor deelnemers van het webinar van Marcus: General : €57,- voor één persoon. General ticket voor twee personen: €85,-(2de ticket voor de helft)

Reserveer in 3 stappen

Stap 1: Kies met hoeveel personen je wilt komen.
Stap 2: Rond de betaling af en vul het formulier in dat verschijnt na de betaling.
Stap 3: Je plaats is gereserveerd, we zien je op zaterdag en zondag 8 en 9 februari 2013!

1 persoon
Normale prijs: €147,-
Vroegboek prijs: €57,- incl BTW (€ 45,03 excl BTW) voor één persoon.
Reserveer nu je plaats voor één persoon door op onderstaande knop te klikken.

 

 

 

 

 

1 persoon

2 personen
Normale prijs: €294,-
Vroegboek prijs: €85,- incl BTW (67,15 excl BTW) voor twee personen. Reserveer nu je plaats voor twee personen (€85,- totaal = 2de ticket voor de helft!) door op onderstaande knop te klikken.

 

 

 

 

 

2 personen

 

Extra bonus voor álle deelnemers!

We willen niet alleen dat je veel gaat leren, een leuk weekend gaat hebben maar ook dat je tijdens dit weekend potentiële samenwerkingsverbanden zult gaan sluiten. Voor alle deelnemers hebben we ook nog een WAARDEVOLLE BONUS bedacht, waar je ook na het Ultimate Personal Success Weekend waarde uit blijft halen.

Je krijgt namelijk exclusieve toegang tot de speciale Ultimate Personal Success Weekend Facebookgroep zodat we met elkaar kunnen blijven netwerken, op de hoogte worden gesteld van elkaars ontwikkelingen en elkaar kunnen helpen om nog succesvoller te worden zowel op het professionele als op het privé-vlak.