Top-internetmarketeer deelt zijn geheimen!

“Ontdek in 1 avond de meest interessante verdienmodellen op het internet en de meest effectieve methodes om bezoekers naar je website te krijgen.”

Internetmarketing neemt een steeds belangrijkere rol in binnen de economie van de 21e eeuw. Het internet biedt ongekende mogelijkheden, zowel voor bedrijven als voor particulieren. En de komende jaren wordt de markt op het internet (opnieuw) verdeeld.

Op elk vlak geldt dat je zelf met vallen en opstaan, met trial and error kunt leren en groeien. En op elk vlak geldt ook dat het veel effectiever is als je leert van de ervaring van anderen.

Op het vlak van internet en internetmarketing is het belang om het succes van anderen te modelleren misschien wel belangrijker dan waar dan ook. Omdat de kansen er nu liggen en de markt nu verdeeld wordt, is het ook belangrijk om nu direct de beste en meest beproefde strategieën te leren en toe te passen.

Binnenkort organiseren wij samen met Nederlands’ top-internetmarketeer Eelco de Boer weer een exclusief seminar. Dit seminar is zowel van groot belang voor bestaande ondernemers als voor particulieren die overwegen een internetbusiness op te starten.

Klik hier om je ticket te reserveren!

En heb je nog twijfels of je dat wel zou willen? Kom dan naar dit seminar en hoor de visie van een man die ruim 10 jaar ervaring heeft als internetmarketeer en daar grote successen mee heeft behaald.

Tijdens deze avond zul je het volgende leren:

  • Welke verdienmodellen het meest interessant zijn
  • Hoe je veel (gratis) bezoekers naar je website krijgt
  • De “5 stappen om een succesvolle internetonderneming” op te zetten
  • Eelco’s “persoonlijke rolodex” waarbij hij je alle websites en diensten laat zien die hij dagelijks gebruikt, zodat je dit zelf niet meer hoeft uit te vogelen!
  • En nog veel meer!

Klik hier om je ticket te reserveren!

Internetmarketingseminar
Neem pen en papier mee, want je zult veel aantekeningen willen maken!

Met de informatie die je krijgt, kun je direct aan de slag en er is geen verdere investering vereist. Aan het einde van deze informatieavond biedt Eelco een complementaire training aan waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken.

Ken je nog meer mensen die behoefte hebben aan deze informatie? Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, kun je ze ook aanmelden!

Fragmenten en reacties na afloop van Internetmarketingseminar.
Klik op de afbeelding om de video te starten.

Binnenkort organiseert Succesgids samen met Nederlands’ top-internetmarketeer Eelco de Boer weer een exclusief seminar. Tijdens dit seminar ontdek je de 5 belangrijkste stappen om je bestaande bedrijf met behulp van internet uit te bouwen, of een succesvolle internetonderneming op te starten.

Dit seminar is inspirerend, informatief en geeft je direct toepasbare informatie. Het is een perfecte gelegenheid om je te omringen en te netwerken met gelijkgestemde mensen. Je zult zien dat je naast het feit dat je enorm veel praktische informatie krijgt, ook bijzonder geïnspireerd zult raken om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 20 december 2011
Registratie: van 19.15 uur tot 19.55 uur
Aanvang seminar: 20.00 uur
Einde seminar: +/- 23.00 uur
Locatie: Amsterdam
Aantal deelnemers: Maximaal 150
Investering: € 79 excl. BTW
1e 50 Succesgidsrelaties krijgen een GRATIS ticket

 

Klik hier om je ticket te reserveren!