Investment University Europe - Pillars of Wealth

In het verleden hebben we het vaker gehad over dit onderwerp, maar het is slim om hier regelmatig bij stil te staan. Daarom sturen we je vandaag deze video, want het is belangrijk om te bedenken hoe jij ervoor staat en of dat klopt bij jouw doelen en toekomstbeeld. 

Zoals wealth creation expert Marcus de Maria in deze video uitlegt, kan het behoorlijk risicovol zijn om slechts 1 of 2 inkomstenbronnen te hebben.

Wij hebben bij veel van onze relaties gezien dat investeren en beleggen goede inkomstenbronnen zijn naast loondienst of een eigen bedrijf.

Bekijk hieronder de video van Marcus de Maria:


Meer weten over beleggen?
Na het kijken van bovenstaande video wil je waarschijnlijk meteen aan de slag. Wij hebben een simpele manier om in één avond geïntroduceerd te worden in de wereld van beleggen en investeren! Rob Aalders geeft binnenkort een training over wealth creation en winstgevend beleggen. Je ontdekt o.a. 3 bewezen beleggingsstrategieën voor een hoger rendement.

Deze training is zowel voor deelnemers met als zonder beleggingservaring. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om de aankomende trainingen te zien:

https://investmentuniversityeurope.nl/rob-aalders-winstgevend-beleggen-sg/

>