Jonathan Jay - Why buy a business?

Wanneer je al enige ervaring hebt als ondernemer en/of investeerder kan dit precies de strategie zijn die jij nu nodig hebt. Het gaat om het kopen (en eventueel verkopen) van bedrijven. Dit is dé snelste manier om je business uit te breiden. En je kunt hier ook nog eens veel geld mee verdienen als je weet hoe je de juiste bedrijven koopt, “opknapt” en weer verkoopt.

Wij hebben dit zelf een paar jaar geleden ook zelf toegepast door een bedrijf over te nemen wat primair op de zakelijke markt gericht is, inclusief bestaand klantenbestand.

Moet je nagaan wat er kan gebeuren als je een bedrijf overneemt, verbetert met alle kennis die je hebt van ondernemen, marketing en sales en daarna het bedrijf aanhoudt voor extra cashflow of verkoopt met flinke winst. Wat nu als je dat niet één keer doet, maar zelfs meerdere malen?

Bekijk de video hieronder:

Ben jij ook bij het webinar met Jonathan Jay?
Benieuwd naar deze manier van ondernemen? Binnenkort organiseren we een webinar met Jonathan Jay. In dit webinar laat hij je zien hoe je een bedrijf kunt overnemen zonder risico te lopen met je eigen geld.

Dit webinar is niet voor iedereen, maar wanneer je al ervaring hebt als ondernemer en/of als investeerder kan dit voor jou wel eens de perfecte volgende stap zijn om je business en vermogen flink uit te breiden.

Je ontdekt tijdens dit webinar op woensdagavond 5 juni om 20.00 uur onder andere (in het Engels):

  • How to buy a profitable or distressed company without risking your own money
  • How to grow your company by acquiring similar businesses
  • The companies you should avoid like the plague
  • The secret to finding companies for sale
  • How to fix distressed companies then flip them for sale
  • Where to find buyers eager to snap up your companies – to give you windfall profits

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het webinar:

https://succesgids.nl/jonathan-jay-webinar/

>