Joseph McClendon III - Can shaking your butt make you happier?

Vandaag delen we een van Joseph McClendon’s makkelijkste maar ook effectiefste strategieën. Het geheim om meer geluk en focus aan te trekken is namelijk zo simpel als dit: shaking your ass!

Waarom werkt dit zo goed? In de woorden van Joseph: ‘Our minds, our bodies and our emotions are linked together. You change one, you change all of them.’

Maar je kunt het ook zelf uitproberen, het kost namelijk maar 2 minuten. Klik hier om de video te bekijken en te ontdekken hoe het moet:

The A Factor
Wellicht heb je al eerder gehoord dat we op 22-24 november 2019 Joseph McClendon naar Amsterdam halen voor zijn life-changing training The A Factor. Zoals je in bovenstaande video kunt zien is Joseph niet alleen iemand die je met heel veel humor en plezier een gewoontes aanleert, maar dat hij ook een PHD heeft en dus weet hoe het brein werkt en wat de makkelijkste manier is om snel en effectief het leven te krijgen dat je wilt.

In zijn training The A Factor speelt het aantrekken van succes op alle vlakken van je leven een grote rol. Ook bovenstaande techniek wordt in meer detail besproken en Joseph zal nog meer makkelijke maar effectieve strategieën met je delen.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over The A Factor:

https://a-factor.eu/

>