Ontdek de 4 geheimen die verborgen zitten achter gelukkig en succesvol zijn

Joseph McClendon is een specialist op het gebied van topprestaties, co-auteur van twee bestsellers met Anthony Robbins en auteur van Change your breakfast, change your life en Get Happy Now.

Tijdens seminars als A-factor en Unleash the Power Within met Tony Robbins, inspireert hij miljoenen mensen wereldwijd om te leven volgens hun passies en hun doelen te bereiken.

1 juni 2013 LIVE in Amsterdam

Onze missie is om door middel van impact hebbende tools, support en seminars een daadwerkelijk positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van onze relaties en de mensen in hun omgeving.

Zo ook in die van jou!

Wat ga je leren

Joseph McClendon Amsterdam 1 juni  Wat ga je leren

Jouw investering voor dit seminar?

Als Succesgids zijn we dan ook verheugd dat we naar aanleiding van ons langdurig contact met Joseph in staat zijn om hem eindelijk naar Nederland te kunnen halen.

Normaal gesproken is de investering voor een seminar van Joseph McClendon tussen de € 1000,- en € 3000,-. Omdat wij Joseph voor de eerste keer naar Nederland halen en omdat hij ook een bekende is voor een groot deel van onze relaties hebben wij besloten om deze dag extra aantrekkelijk te maken voor al onze relaties door deze seminar zo laagdrempelig te maken als het maar kon.

Jouw investering voor dit seminar zal dan ook geen € 1000,- zijn, ook, geen € 500,- en ook geen € 250,-

Wij bieden dit seminar met Joseph McClendon LIVE voor slechts

Joseph McClendon

——————————————————————————————-

Joseph in samenwerking met Anthony Robbins

In 1986 ontmoette Joseph de bestsellerauteur en spreker Anthony Robbins en ze besloten te gaan samenwerken. Nadat hij zelf de techniek had aangeleerd, werd hij zeer vakkundig in het helpen van mensen bij het overwinnen van hun angsten, fobieën en emotionele uitdagingen. Na zijn werk als trainer en mastertrainer is Joseph nu hoofdtrainer en instructeur bij de Robbins “Mastery University”. Deze universiteit wordt bezocht door zakenmensen en ondernemers, directeuren en mensen die een betere kwaliteit van leven zoeken, uit zesenveertig verschillende landen.

De universiteit heeft een staf met daarin leiders als generaal Norman Schwarzkopf, financieel genie Peter Lynch en marketinggoeroe Jay Abraham.


Fortune 500

Joseph McClendon wordt veel gevraagd om zakelijke bedrijfstrainingen, workshops en seminars te geven voor veel van de Fortune 500 bedrijven in Amerika, Europa en Australië.

Hij is een expert in het coachen van verkoopprofessionals bij het overwinnen van hun innerlijke en uiterlijke obstakels, die nu hun verkoopresultaten in de weg staan en hun verkoopdoelstellingen belemmeren. Joseph voorziet hen van beïnvloedingsvaardigheden en de gereedschappen die de verkopers het concurrentievoordeel geven dat noodzakelijk is om onder de marktomstandigheden in dit nieuwe tijdperk te kunnen groeien.

Succeleration Research Group

Na een succesvolle carrière bij platenmaatschappij CBS zette Joseph McClendon III de Succeleration Research Group op, een groot adviesbedrijf, dat zich ondermeer bezig houdt met Peak Performance coaching, workshops en seminars voor de zakelijke markt over de hele wereld.

Hij is de laatste 10 semesters tevens verbonden geweest aan de Universiteit van Los Angeles (UCLA). Hij doceerde Human re-engineering, Leiderschap en een voortgezet programma Communicatie en Beïnvloeding aan deze universiteit.

Ben jij erbij op 1 juni?
Joseph McClendon

 

Locatie en Tijd

Amstelborgh/Borchland
Borchlandweg 6-12
1099 CT Amsterdam/Duivendrecht

van 09.30 uur tot +- 16.00 uur

Amstelborgh/Borchland is een jong en dynamisch conferentie-, evenementen- en sportcentrum. Een locatie met ruimte, omgeven door ruimte. Deze toplocatie ligt aan de rand van het bruisende zakencentrum Amsterdam Zuidoost en Amstel Business Park, op een steenworp afstand van de Amsterdam ArenA en slechts enkele minuten van de snelwegen A10 en A2.