Joseph McClendon III – Snel en efficiënt doelen behalen

Binnenkort komt Joseph McClendon III weer naar Nederland. Hij geeft zijn seminar ‘The A Factor’ in Amsterdam. Een tijdje terug deelde we de eerste helft van ‘Further Faster TV’ met je. Heeft Joseph McClendon III je nog geholpen bij het duidelijk krijgen van jouw doelen en de eerste stappen om deze doelen te bereiken? Meerdere grote sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder Tony Robbins en John Lee, zijn zich erg bewust van het belang van doelen, maar hoe behaal je jouw persoonlijke doelen in een zo kort mogelijke tijd op de meest efficiënte manier? In zijn online tv-show ‘Further Faster TV’ leert hij je hoe je snel en op de goede manier jouw doelen bereikt, of dat nu gaat over ondernemen, relaties opbouwen of jouw gezondheid.

In zes filmpjes begeleidt Joseph je vanaf de startlijn naar de eindstreep; van doelen opzetten tot de methodes integreren in jouw dagelijks leven. Dit doet hij met een aantal makkelijke maar doeltreffende technieken. Het kost weinig tijd en moeite, maar heeft een grote impact. Natuurlijk doet hij dat op zijn eigen manier: duidelijk met veel humor.

Laatst hebben wij onze relaties het e-book ‘Change Your Breakfast Change Your Life’ gestuurd. Heb jij deze mail niet gehad? Dan kun je het e-book van Joseph McClendon via deze link alsnog aanvragen.

Wil je meer zien van Joseph McClendon? Hij geeft zijn seminar ‘The A Factor’ in Amsterdam! Tijden The A Factor vertelt hij je nog veel meer over het behalen van je doelen, positieve gewoontes creëren en het verbeteren van jouw persoonlijke situatie. Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

Joseph McClendon III - The A Factor - doelen behalen, snel en efficiënt.

>