Z-factor; De Z van Zϖη (Grieks voor ‘vitaliteit’)

Joseph McClendon is 58 jaar oud. Hij heeft het lichaam van een getrainde 30-jarige, zijn energieniveau evenaart dat van zijn zoon, die nog maar een peuter is en dat ligt niet alleen aan zijn goede genen. “Mensen vroegen me steeds wat ik eraan deed om zo energiek te blijven. Zo kwam het idee in me op om een gezondheidsoord te organiseren waar ik dit kon laten zien en waar mensen het zelf kunnen ervaren.” zegt hij.

Tijdens Z-Factor (vitaliteit in het Grieks) zal Joseph McClendon je daadwerkelijk kennis laten maken met de meest energieke voeding, je laten bewegen en je alles leren over een gezonde leefstijl. Maar dat is niet het enige dat Z-factor uniek maakt. Joseph, die een expert is op het gebied van de neurowetenschappen, helpt je ook jezelf te conditioneren, zodat je eindelijk gaat doen wat goed voor je is… en dit blijft doen voor de rest van je leven. “Iedereen weet hoe je moet afvallen en hoe je gezond kunt zijn” zegt Joseph, “de uitdaging jezelf ertoe te zetten om het ook te doen wanneer je er geen zin in hebt is een punt dat nog niet vaak ter sprake is gekomen.” Hij brengt het ter sprake en het werkt echt! Dit maakt het seminar een echt onbetaalbare ervaring.

Bel nu voor prijzen en beschikbaarheid: +31 (0)75 – 612 19 48


Het seminar, dat 3 dagen duurt, is Joseph’s levenswerk. Joseph is 57 jaar, maar hij ziet eruit als 35. Als hij 95 is, wil hij er nog steeds niet veel ouder uitzien dan nu. Als jij de vijf ware geheimen van een jeugdig uiterlijk zou kennen, hoe zou je je dan voelen? Dit seminar gaat niet over afslanken. Dit gaat over controle over je leven.

In dit seminar zul je zien hoe je het verouderingsproces kunt tegenhouden, het zelfs kunt omkeren en een verjongingsproces kunt starten. Hoe we ademen, hoe we zitten, hoe we eten, hoe we slapen en vooral hoe we eruit zien en hoe we ons voelen. Dit seminar gaat niet alleen over er goed uitzien; het gaat over je goed voelen! Als je je van binnen goed voelt, is het belangrijk dat je er van buiten goed uitziet! Denk je eens in, dat je de energie zou hebben van een topatleet na slechts vier uur diepe slaap.

Tenslotte zal dit seminar je ook laten zien hoe je je passie nog verder kunt verhogen………..

Spreekt dat je aan? Slechts 100 mensen kunnen deelnemen aan dit event.

Let op: dit seminar wordt gegeven door Joseph zelf en is daarom dus ook in het Engels!

Wil jij

Gewicht verliezen?
Je NU jonger voelen én er jonger uitzien?
Meer energie hebben?
Stress verminderen en rust vinden?
Minder slapen en uitgeruster wakker worden?
Flexibeler worden?

“Well, what if we told you all this is possible and it’s not as nearly as hard to achieve as you fear? To find out more come along to our incredible three-day seminar, where internationally renowned health expert Joseph McClendon III will pave the way for a brand-new you – for the rest of your life!”

Wat is mogelijk

Er jonger uitzien én je jonger voelen!
Meer energie en enthousiasme creeeren
Verminderen van stress en rust vinden
Minder slapen en uitgeruster wakker worden
Flexibeler worden
And much, much more..

Vraag jezelf af

Where exactly is your health, weight and energy right now and how much better could it be?
Do you look, feel and project the image that you really want to impress on the world around you?
How great would you feel if eating healthily would cost you less effort than you think?
How fantastic would you look if you knew how to move your body without hurting or harming it or adding extra time? And you actually wanted to do it?
How much better would your life be if you knew how to defuse stress even before it effected you?
How amazing would your life be, if you would be able to sleep less and still have tons of energy?

Gastsprekers op het komende Z-Factor seminar:

  • Nicky Snazell, specialist op het gebied van optimale gezondheid van het bewegingsapparaat & expert op het gebied van pijn in de wervelkolom
  • Dr Michael Molter, stichter van Molter Chiropractic en Change Your Posture, Change Your Life
  • John Lewis Parker, bekroond componist, tekstschrijver, producer en musicus.

Praktische informatie
12-14 Oktober 2012
Locatie: Marbella, Spanje
Maximum aantal deelnemers: 100
Betalingsopties: betalen in termijnen is mogelijk

Bel nu voor prijzen en beschikbaarheid: +31 (0)75 – 612 19 48


Testimonials Z-factor
“Ik schreef me in voor dit seminar om bewustere keuzes te kunnen maken over wat ik eet, drink en de manier waarop ik leef. Ik wil een voorbeeld zijn, niet alleen voor mijn toekomstige baby, maar ook voor mijn moeder, die geobsedeerd is door diëten. Zij ziet gezond eten als een straf, terwijl het je zoveel meer energie kan geven. Dat je genoeg water moest drinken, wist ik al, maar ik had er nooit eerder bij stilgestaan dat water in plastic flessen daar vaak al meer dan 1,5 jaar inzit en dus vol plasticiden zit. Mijn lichaam absorbeert het geïoniseerde water dat we hier krijgen veel beter dan het flessenwater dat ik dronk. Ik moet veel minder vaak naar het toilet en deze ochtend werd ik barstensvol energie wakker. Dat gevoel wil ik vasthouden.”
Georgina Johnson (33), radioloog

“Terwijl de meeste mensen mij drie jaar geleden nog tien jaar jonger schatten, raadt iedereen mijn leeftijd nu juist en dat is best confronterend. Ik voel me niet goed in mijn lichaam. Mijn libido is niet wat het was, ik denk dat ik al mijn hele leven gedehydrateerd ben, en zelfs na nachten van 9 uur ben ik nog moe. Ik heb ook een erg slechte relatie met eten. Het ontbijt sla ik over, lunchen doe ik meestal pas rond 15u en dan eet ik nog eens rond 21u. Ik maak gemiddeld vier keer per week vlees klaar. Mijn broer was allergisch voor vis, waardoor ik het nooit echt heb leren appreciëren. Na dit seminar besef ik nog meer dan vroeger hoe groot de impact van eten is op hoe je je voelt en ik ben vast van plan om mijn eetgewoontes te veranderen. Verder ben ik nooit een fan geweest van wandelen, maar de powerwalk die we hier elke ochtend deden in combinatie met de positieve mantra’s van Joseph, gaven me zo’n goed gevoel dat ik er mijn wekker graag een uurtje vroeger voor zet.”
Suzanne Newman (44), coach

“Chronisch slaaptekort was een van de redenen waarom ik me voor dit seminar heb ingeschreven. Ik val snel in slaap, maar meestal word ik na 2 uur wakker en lig ik de rest van de nacht naar het plafond te staren. Joseph leerde me op een andere manier tegen mezelf te praten. Vroeger ging ik slapen met de gedachte: alsjeblieft, laat dit een goede nacht zijn. Toen ik gisteren naar bed ging, zei ik tegen mezelf: ik weet zeker dat ik heerlijk ga slapen vannacht. Als ik het een beetje tijd geef, zal het me zeker lukken om mijn slechte slaappatroon te doorbreken.”

Cathy Dickinson (48), ontwerpster

“Ik heb drie kinderen. Ze zijn negen, elf en dertien, en ik realiseerde me dat ik elke dag hetzelfde deed als ze in bed lagen: naar beneden gaan, een glas wijn inschenken, op de bank gaan zitten en de tv aanzetten. Het was voor mij het teken dat het drukste deel van de dag voorbij was en dat ik eindelijk mocht ontspannen. Ik weet nu dat het mogelijk is om mezelf te herprogrammeren en hetzelfde ontspannen gevoel te krijgen bij een kop kamillethee. Wat me ook is bijgebleven, zijn de stretchoefeningen en de powerwalk. Vroeger ging ik regelmatig hardlopen omdat ik dacht dat het goed voor me was, ook al deed mijn heup pijn. Na dit weekend stop ik daarmee en ga ik wandelen. Ondanks het feit dat ik niet zo ongezond leefde, was mijn energieniveau behoorlijk laag. Ik hoop met alles wat ik hier heb geleerd fitter, gezonder en energieker te worden.”
Suzanne Jenkin (47), life coach

“Mijn doel is om zowel vanbinnen als vanbuiten een gezond mens te worden. Gewicht verliezen speelt daarbij een belangrijk rol. Ik wil van een maatje 42 naar een 40 en ik wil kunnen springen zonder dat alles meebeweegt. Vorig jaar, deze periode, volgde ik een health retreat in Thailand. Ik kreeg daar gelijkaardige informatie over voedsel en vertering, maar wat er ontbrak was een goede coaching. Die krijg je hier wel. Door het seminar ben ik meer dan ooit gefocust op wat goed voor me is, waardoor het makkelijker zal worden om minder brood te eten, of het bij één glas wijn te houden. De film die we zagen, (Food Inc, red.) heeft me dat laatste zetje gegeven dat ik nodig had om meer biologisch te eten en vegetarisch te worden. Het is niet dat ik vroeger niet wist wat ik moest doen om gezond te leven, maar nu heb ik het gevoel dat de boodschap echt is aangekomen.”
Theresa Lawrie-Ashton (43), coach

“Ik hoef niet op mijn gewicht te letten, dus ik dronk heel vaak champagne en ik was verslaafd aan patat en chips. Tijdens het seminar realiseerde ik mij dat een gezond lichaam meer is dan een maatje dat past in je favoriete jeans… Ik begon mijn lichaam te respecteren, wat het heel gemakkelijk maakte om nee te zeggen tegen dingen die schadelijk zouden kunnen zijn. Ik leerde ook mijzelf te waarderen als ik goed voor mezelf zorgde, wat in het begin heel vreemd aanvoelde, maar wat je gelijk een goede mindset geeft. De informatie die ik kreeg over voedsel en water en de films die we te zien kregen, veranderden mijn mening over gezondheid volledig. Ik vind dat iedereen dit seminar zou moeten volgen. Het zorgt voor een complete verandering in je leven.”
Goedele Leyssen (34), journaliste