Webinaraanbod verloopt over
[tjopcd]
Nog 19 plaatsen beschikbaar!

 

Judymay Murphy tijdens het
Ultimate Personal Succes Weekend

De nummer 1 vrouwelijke success-coach en spreekster Judymay Murphy helpt mensen hun ultieme dromen waar te maken, terwijl ze voldoening hebben in de weg daar naartoe. Niet alleen werkt ze op de Mastery University samen met Anthony Robbins, ze is ook geschoold op het gebied van financiën, gezondheid, fitness, voeding, psychologie, relaties, NLP, cognitieve therapie en andere vormen van gedragsverandering.

Nadat ze het podium heeft gedeeld met ’s werelds grootste sprekers (Anthony Robbins, T-Harv Eker, … ), TV-optredens heeft gehad in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Europa en 7 boeken heeft gepubliceerd in 28 landen, specialiseert Judymay Murphy zich nu in het begeleiden van mensen naar hun eigen ‘genie’-zone, waardoor ze daadwerkelijk hun dromen met voldoening waar kunnen maken.

Waar zal dit seminar worden gehouden?

Claus Event Center
Bosweg 19
2131 LX Hoofddorp
Telefoon 023 556 00 55


Reserveer nu één of meerdere stoelen

Zolang deze pagina nog online is zijn er nog plaatsen vrij. Maar vol = vol.
Nadat je bestelling is afgerond vragen we je vriendelijk om het formulier met gegevens in te vullen zodat we je aanmelding kunnen afronden en bevestigen!

Prijs

Prijs (aan de deur): €147,-

TIJDELIJK WEBINAR AANBOD  voor deelnemers van het webinar van Judymay:
General : €57,- voor één persoon.  General ticket voor twee personen: €85,- (2de ticket voor de helft)

Reserveer in 3 stappen

Stap 1: Kies met hoeveel personen je wilt komen.
Stap 2: Rond de betaling af en vul het formulier in dat verschijnt na de betaling.
Stap 3: Je plaats is gereserveerd, we zien je op zaterdag en zondag 9 en 10 februari 2013!

1 persoon
Normale prijs: €147,-
Vroegboek prijs: €57,- incl BTW (€ 45,03 excl BTW) voor één persoon.
Reserveer nu je plaats voor één persoon door op onderstaande knop te klikken.

1 persoon

2 personen
Normale prijs: €294,-
Vroegboek prijs: €85,- incl BTW (67,15 excl BTW) voor twee personen. Reserveer nu je plaats voor twee personen (€85,- totaal = 2de ticket voor de helft!) door op onderstaande knop te klikken.

2 personen

 

Extra bonus voor álle deelnemers!

We willen niet alleen dat je veel gaat leren, een leuk weekend gaat hebben maar ook dat je tijdens dit weekend potentiële samenwerkingsverbanden zult gaan sluiten. Voor alle deelnemers hebben we ook nog een WAARDEVOLLE BONUS bedacht, waar je ook na het Ultimate Personal Success Weekend waarde uit blijft halen.

Je krijgt namelijk exclusieve toegang tot de speciale Ultimate Personal Success Weekend Facebookgroep zodat we met elkaar kunnen blijven netwerken, op de hoogte worden gesteld van elkaars ontwikkelingen en elkaar kunnen helpen om nog succesvoller te worden zowel op het professionele als op het privé-vlak.