Ontdek In 1 Dag De Belangrijkste Strategieën Van UK's Grootste Private Woningbezitter/Verhuurder op 23 mei aanstaande in Nederland

A1 Executive Estate haalt Kevin Green naar Nederland

Misschien heb je hem vorig jaar al een keer tijdens het RTL 7 programma “The Secret Millionaire” gezien. Kevin Green, UK’s biggest private landlord, komt op 23 mei naar Nederland.

Hij is een particuliere vastgoedbelegger, met name in beleggingspanden en huizen, met een geschat vermogen van nabij de 100 miljoen euro. Een paar uur persoonlijke coaching van Kevin Green kost €12.000, en een dag training in Londen van hem bedraagt €995,- ex BTW.

A1 Executive Estate kan als partner/sponsor van het seminar met Kevin Green op 23 mei, iets bijzonders voor je doen.

Als het goed is heb je via de mail een relatiecode ontvangen, die kun je invullen via de aanmeldknop, waardoor de prijs automatisch verandert.

Wat ga je leren?

  • Business start up tips

  • High profit business examples

  • How to start with no money

  • Credit repair, build and growth

  • How to grow significant cash flow

  • Joint Ventures

  • High profit trading companies

  • Kevins 70/30 rule

Wie is Kevin Green en waarom zou je van hem leren?

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is UK's grootste woningverhuurder en een multi-ondernemer. De 51-jarige dyslectische Kevin, die te zien was op Channel 4's Secret Millionaire (ook door RTL uitgezonden in 2014), is de eigenaar van een portefeuille met maar liefst 670 vastgoedprojecten en beleggingspanden.

Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van vastgoed en is ook het hoofd van een aantal succesvolle bedrijven in niet-woning gerelateerde markten.

Alvorens zijn fortuin met het vastgoed te hebben gemaakt interviewde hij Bill Gates en Sir Richard Branson. Daarna is Kevin Green persoonlijk in de leer geweest bij zijn mentor Richard Branson.

De afgelopen tien jaar heeft Kevin Green in Europa zijn vastgoedportefeuille exponentieel uitgebreid en heeft hij inmiddels een geschat vermogen van tussen de 50 en 100 miljoen euro. Hij kiest ervoor om terug te geven aan de volgende generatie van ondernemers en vastgoedinvesteerders door zijn kennis en wijsheid met hen te delen en tevens met zijn beste cursisten diverse joint ventures, bedrijven en projecten op te starten.

Recentelijk is hij door de regering in Wales gevraagd om in het onderwijs “Entrepreneurship” te bevorderen. Tevens is Kevin Green initiatiefnemer van “Make a Wish Foundation”, waar hij ernstig zieke kinderen hun kinderdroom of laatste wens laat uitkomen.

Kevin Green is tevens een groot spreker die met Tony Robbins, Richard Branson, en vele internationale grootheden het podium heeft gedeeld en de toehoorders op het puntje van hun stoel laat zitten.

Op zaterdag 23 mei haalt A1 Executive Estate in samenwerking met Succesgids deze bijzondere spreker/coach/vastgoed tycoon naar Nederland voor een inspirerend vastgoed en business seminar. Hij geeft de deelnemers “millionaires inside information” die 's werelds grootste ondernemers in hun dagelijkse praktijk wel weten en gebruiken, maar de meesten van ons nooit te weten zullen komen!

Locatie en tijden

Zaterdag 23 mei 2015

Borchland
Borchlandweg 6-12
1099CT Amsterdam

Tijden
Registratie: 09.00 uur
Start event: 10.00 uur
Einde event: 17.00 uur
Einde VIP: 18.00 uur

Aanmelden

(als relatie van A1 Executive Estate wordt je speciale prijs in de shop geactiveerd na het invoeren van de relatiecode AEE15)

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl