1-DAY BUSINESS & PROPERTY INTENSIVE

Ontdek In Één Dag De Beste Strategieën Van UK's Grootste Private Woningbezitter, Richard Branson's Protégé En Eigenaar Van Meer Dan 25 Bedrijven

Wat ga je leren tijdens dit seminar?

  • How to build a Profitable Property Portfolio
  • High Profit Business Examples
  • Business StartUp Tips
  • Kevin's 70/30 rule
  • Joint Ventures
  • How To Grow Significant Cashflow
  • En nog veel meer ...

Wie is Kevin Green en waarom zou je van hem leren?

Hij is een particuliere vastgoedbelegger, met name in beleggingspanden en huizen, met een geschat vermogen van nabij de 100 miljoen euro.

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is UK's grootste woningverhuurder en een multi-ondernemer. De 51-jarige dyslectische Kevin, die te zien was op Channel 4's Secret Millionaire (ook door RTL uitgezonden een aantal jaar geleden), is de eigenaar van een portefeuille met maar liefst 800 vastgoed projecten en meer dan 25 bedrijven.

Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van vastgoed en is ook het hoofd van een aantal succesvolle bedrijven in niet-woning gerelateerde markten. Alvorens zijn fortuin in het bedrijfsleven te hebben gemaakt interviewde hij Bill Gates en Sir Richard Branson. Daarna is Kevin Green persoonlijk in de leer geweest bij zijn mentor Richard Branson.

De afgelopen tien jaar blijft Kevin het exceptioneel goed doen in het bedrijfsleven met een geschat vermogen van tussen de 50 en 100 miljoen euro. Hij kiest ervoor om terug te geven aan de volgende generatie van ondernemers door zijn kennis en wijsheid met hen te delen en tevens met zijn beste cursisten diverse joint ventures, bedrijven en projecten op te starten.

Kevin Green Make a Wish

Recentelijk is hij door de regering in Wales gevraagd om in het onderwijs “Entrepreneurship” te bevorderen. Tevens is Kevin Green ambassadeur van “Making a Wish Foundation”, waar hij ernstig zieke kinderen hun kinderdroom of laatste wens laat uitkomen.

Kevin Green mogelijk de laatste keer in Nederland!

Kevin Green is tevens een groot spreker die met Tony Robbins, Richard Branson, en vele internationale grootheden het podium heeft gedeeld en de toehoorders op het puntje van hun stoel laat zitten. Daarom zijn we ook heel erg trots dat het ons gelukt is om hem in ieder geval nog één keer naar Nederland te halen!

Op dit moment is Kevin bezig met een tour door Azië maar op zaterdag 19 maart haalt Succesgids deze bijzondere spreker/coach/business tycoon naar Nederland voor een inspirerend business seminar. Hij geeft de deelnemers “millionaires inside information” die werelds grootste ondernemers in hun dagelijkse praktijk wel weten en gebruiken, maar de meesten van ons nooit te weten zullen komen! Met meer dan 25 bedrijven, 800 vastgoed objecten is Kevin zijn tijd steeds schaarser. Mis daarom deze kans niet om LIVE te leren van Kevin!

Zaterdag 19 maart

Borchland
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Tijden
Registratie: 09.00 uur
Start event: 10.00 uur
Einde event: 17.00 uur
Einde VIP: 18.00 uur

19 maart - Kevin Green LIVE -
1 Day Business and Property Intensive Seminar

Special Deal voor de relaties van Beleggingspanden.nl

Vanuit onze samenwerking met Succesgids kunnen wij jou als onze relatie de laatste GENERAL Tickets
voor het Kevin Green seminar als vrijkaart ter beschikking stellen. (excl. € 3,50 boekingskosten)