Kevin Green komt naar Nederland!

Op zaterdag 23 mei haalt Beleggingspanden.nl in samenwerking met Succesgids deze bijzondere spreker/coach/vastgoed tycoon naar Nederland voor een inspirerend vastgoed en business seminar.

Wat ga je leren?

  • Business start up tips

  • High profit business examples

  • How to start with no money

  • Credit repair, build and growth

  • How to grow significant cash flow

  • Joint Ventures

  • High profit trading companies

  • Kevins 70/30 rule

Wie is Kevin Green en waarom zou je van hem leren?

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is UK's grootste woningverhuurder en een multi-ondernemer. De 51-jarige dyslectische Kevin, die te zien was op Channel 4's Secret Millionaire (ook door RTL uitgezonden in 2014), is de eigenaar van een portefeuille met maar liefst 670 vastgoedprojecten en beleggingspanden.

Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van vastgoed en is ook het hoofd van een aantal succesvolle bedrijven in niet-woning gerelateerde markten.

Alvorens zijn fortuin met het vastgoed te hebben gemaakt interviewde hij Bill Gates en Sir Richard Branson. Daarna is Kevin Green persoonlijk in de leer geweest bij zijn mentor Richard Branson.

De afgelopen tien jaar heeft Kevin Green in Europa zijn vastgoedportefeuille exponentieel uitgebreid en heeft hij inmiddels een geschat vermogen van tussen de 50 en 100 miljoen euro. Hij kiest ervoor om terug te geven aan de volgende generatie van ondernemers en vastgoedinvesteerders door zijn kennis en wijsheid met hen te delen en tevens met zijn beste cursisten diverse joint ventures, bedrijven en projecten op te starten.

Recentelijk is hij door de regering in Wales gevraagd om in het onderwijs “Entrepreneurship” te bevorderen. Tevens is Kevin Green initiatiefnemer van “Making a Wish Foundation”, waar hij ernstig zieke kinderen hun kinderdroom of laatste wens laat uitkomen.

Kevin Green is tevens een groot spreker die met Tony Robbins, Richard Branson, en vele internationale grootheden het podium heeft gedeeld en de toehoorders op het puntje van hun stoel laat zitten.

Op zaterdag 23 mei haalt Beleggingspanden.nl in samenwerking met Succesgids deze bijzondere spreker/coach/vastgoed tycoon naar Nederland voor een inspirerend vastgoed en business seminar. Hij geeft de deelnemers “millionaires inside information” die 's werelds grootste ondernemers in hun dagelijkse praktijk wel weten en gebruiken, maar de meesten van ons nooit te weten zullen komen!

Locatie en tijden

Zaterdag 23 mei 2015

Borchland
Borchlandweg 6-12
1099CT Amsterdam

Tijden
Registratie: 09.00 uur
Start event: 10.00 uur
Einde event: 17.00 uur
Einde VIP: 18.00 uur

(als relatie van Beleggingspanden.nl wordt je speciale prijs in de shop geactiveerd na het invoeren van de relatiecode PAND15)

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl