LAW OF ATTRACTION WEBINAR

DINSDAGAVOND 30 JANUARI 2024 OM 19.30 UUR

Meld je nu kosteloos aan voor dit Law of Attraction Webinar. Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands door Stefan Dettmer, oprichter en eigenaar van Succesgids.

Leer in 1 uur hoe je de Law of Attraction WEL voor je kan laten werken

Op dinsdagavond 30 januari 2024 om 19.30 uur organiseren we het Law of Attraction Webinar.


Tijdens dit webinar ontdek je...

  • Wat de voornaamste oorzaak is dat veel mensen tegen problemen aanlopen bij het toepassen van de Law of Attraction en hoe je dit oplost (dit leer je niet in The Secret).
  • De 6 eenvoudige stappen om de Law of Attraction effectief in te zetten - vooral stap 1, die vaak over het hoofd wordt gezien en waarvan velen niet eens weten dat deze bestaat!
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden van hoe de Law of Attraction succesvol kan worden toegepast in je privéleven en in je business.
  • De bewezen Further Faster strategieën die wij hebben geleerd van Joseph McClendon waarmee je nog sneller je persoonlijke en zakelijke doelen behaalt.

Dit webinar wordt gegeven door:
Stefan Dettmer
Oprichter en eigenaar van Succesgids

Bonus bij aanmelden

Meld je nu kosteloos aan voor het Law of Attraction Webinar via onderstaande knop. Na aanmelding krijg je direct toegang tot een exclusieve trainingsvideo van Joseph McClendon. In deze video ontdek je o.a. hoe je zijn 60/20/20-regel kunt toepassen om sneller je doelen te behalen.

Video

Voorafgaand aan het webinar kun je alvast onderstaande video bekijken. In de juiste state zijn is essentieel om de Law of Attraction voor je te laten werken.


We kunnen niet voorkomen dat we ons zo nu en dan gefrustreerd, boos, verdrietig of ellendig voelen. Het belangrijkste is dat je er niet in blijft hangen. Hiervoor heeft Tony Robbins de 90 second rule. In onderstaande video legt hij uit hoe je in 90 seconden van suffering state naar beautiful state kunt gaan.

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>