LAW OF ATTRACTION WORKSHOP

Ontdek hoe je de Law Of Attraction in combinatie met NLP voor je laat werken

1 OKTOBER IN AMSTERDAM


Tijdens de workshop ontdek je:

 • Wat de voornaamste oorzaak is dat veel mensen tegen problemen aanlopen bij het toepassen van de Law of Attraction en hoe je dit oplost door je Attraction Factor te gebruiken
 • Wat je niet leert uit The Secret, maar wat een essentieel onderdeel is van de Law of Attraction
 • Hoe je jouw eigen Attraction Factor kunt vergroten in combinatie met de NLP strategieën van Joseph McClendon & Tony Robbins om daarmee je persoonlijke of zakelijke doelen sneller te halen
 • Joseph McClendon's successtrategieën en waarom we deze succesvolle spreker voor Europese deelnemers naar Amsterdam halen in 2019
 • En nog veel meer...

Tijdens deze workshop ontdek hoe je de Law Of Attraction in combinatie met NLP voor je laat werken, gebaseerd op de strategieën van Joseph McClendon.


Joseph is o.a. bekend van zijn 3-daagse training The A Factor (The Attraction Factor) en van het Unleash the Power seminar, waar hij de co-trainer is naast Tony Robbins.


Deze Law Of Attraction Workshop wordt in het Nederlands gegeven door NLP-expert Rutney Sluis.


Claim nu je vrijkaart (t.w.v. €47) door op de knop Aanmelden te klikken. Je kunt ervoor kiezen uit om de workshop 's middags of 's avonds bij te wonen.

Deze workshop wordt gegeven door Rutney Sluis, oprichter en eigenaar van het Sluis NLP Instituut.
Rutney is een ondernemer in hart en nieren, een begenadigd spreker/trainer en is daarnaast een absolute expert op het gebied van NLP en heeft het podium gedeeld met een van 's werelds topsprekers, Joseph McClendon III.

RUTNEY SLUIS


Rutney Sluis is een inspirator. Zijn levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.


Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.


Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd. Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg.


De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Joseph McClendon, Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

OVER SUCCESGIDS


Wij weten hoe belangrijk het is om te groeien, of het nu op persoonlijk vlak, financieel, gezondheid of in je business is. Daarom organiseren wij seminars, workshops en trainingen, waarbij je kunt leren van (inter)nationale topexperts op deze gebieden.


Wij kiezen alleen experts die aan de volgende criteria voldoen:

  • Zij hebben zelf ervaring op dit gebied en hebben hier goede resultaten geboekt
  • Zij hebben dit al eerder overgedragen aan anderen en ook die hebben goede resultaten geboekt
  • Ze kunnen het ook goed overbrengen - met veel humor en energie

Dit alles in een setting waarbij je optimaal kunt leren, plezier kunt hebben en andere mensen kunt ontmoeten met soortgelijke doelen.


Daarom garanderen we dat na het bijwonen van een onze events "Life will never be the same again".

Succesgids

LOCATIE & TIJDEN


Amstelborgh/Borchland

Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendracht


Dinsdag 1 oktober 2019

Dinsdagmiddag


Registratie: 13.15 uur
Start event: 14.00 uur
Einde event: 17.00 uur


-OF-


Dinsdagavond


Registratie: 18.15 uur
Start event: 19.00 uur
Einde event: 22.00 uur

VOOR SUCCESGIDS RELATIES


Tickets voor deze workshop zijn normaal gesproken € 47,-. Wij weten dat dit veel mensen gaat helpen om een flinke stap in hun ontwikkeling te zetten. Daarom willen we dit delen met zoveel mogelijk mensen. Wij hebben in overleg met Rutney Sluis geregeld dat jij als onze gast mee kunt doen aan deze workshop en dus een vrijkaart krijgt. Het enige wat wij aan jou vragen, is dat je de strategieën die je leert tijdens deze workshop ook daadwerkelijk gaat toepassen. Dus niet alleen consumeren, maar ook implementeren. Deal?


Claim nu hieronder je vrijkaart voor deze workshop. Je kunt ervoor kiezen om 's middags of 's avonds de workshop bij te wonen.

Na aanmelding krijg je direct toegang tot een video van Joseph McClendon. In deze video ontdek je hoe je sneller jouw doelen kunt bereiken door de 60/20/20-regel toe te passen.

DINSDAGMIDDAG


Dinsdag 1 oktober 

Registratie: 13.15 uur
Start event: 14.00 uur
Einde event: 17.00 uur


€47,-

€0,-


DINSDAGAVOND


Dinsdag 1 oktober


Registratie: 18.15 uur
Start event: 19.00 uur
Einde event: 22.00 uur


€47,-

€0,-


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl