Law Of Attraction Workshop – Voorbereiding

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je optimaal voor te bereiden op de workshop.

Gefeliciteerd

Je deelname aan de Law Of Attraction Workshop is bevestigd en de voucher is naar je gemaild.

Over het event

  • Wat de voornaamste oorzaak is dat veel mensen tegen problemen aanlopen bij het toepassen van de Law of Attraction en hoe je dit oplost door je Attraction Factor te gebruiken.
  • Hoe je de levens van jouw relaties, kinderen, collega's en personeel transformeert.
  • Hoe je jouw eigen Attraction Factor kunt vergroten in combinatie met de NLP strategieën van Joseph McClendon & Tony Robbins om daarmee je persoonlijke of zakelijke doelen sneller te halen
  • Joseph McClendons successtrategieën en waarom we deze succesvolle spreker voor Europese deelnemers naar Amsterdam halen in 2019
  • En nog veel meer...

Rutney Sluis is een inspirator. Zijn levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd. Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg. 

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen /speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen.  Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Joseph McClendon, Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in  landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Praktische Gegevens

Gouden Tip: Notities! Om het optimale uit het event te halen raden we aan om veel aantekeningen te maken. Neem daarom een pen en voldoende papier mee.
Locatie: Amstelborgh/Borchland, Borchlandweg 6-10, 1114BD Amsterdam-Duivendrecht
Datum: dinsdag 1 oktober 2019
Seminar Tijden: 14.00 uur tot 17.00 uur. Houd er rekening mee dat het seminar kan uitlopen!
Registratie voor dit event is verplicht. De registratie is op dinsdag 1 oktober van 13.15 tot 14.00 uur. Op vertoon van je voucher krijg je toegang tot de zaal. Zorg er voor dat je op tijd bent, zodat je het begin van de workshop niet hoeft te missen.
Het is niet toegestaan om foto's, video- of audioopnames te maken.
Bereikbaarheid:

  • Auto > Borchland is goed bereikbaar met de auto. Maak je gebruik van een navigatiesysteem, voer dan de Borchlandweg in Duivendrecht of Holterbergweg in Amsterdam (kruising Borchlandweg) in.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid bij Borchland. Als je aan komt rijden, kies dan voor het rechter parkeerterrein. Aan de bar kun je voor € 4,00 een parkeermunt kopen voor het uitrijden.
  • Openbaar Vervoer > Borchland ligt op ongeveer 20 minuten lopen vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA. Loop het station uit aan de kant van Pathé Arena. Loop langs de winkels aan de kant van de ArenA (zoals Media Markt) en volg de route rechts om de ArenA heen. Sla na het viaduct linksaf en neem de loopbrug over de weg. Vanuit hier loop je direct richting Borchland (over het hele parkeerterrein P2).
Toegankelijkheid: de locatie is geschikt voor invaliden of personen die slecht ter been zijn. Houd er rekening mee dat er bij de eventzaal geen invalidetoilet aanwezig is. Deze is wel aanwezig in een nabij gelegen gebouw.
Consumpties: Je kunt koffie of thee kopen bij de bar in de zaal of bij de bar in het restaurant.

Joseph McClendon video

Joseph McClendon is een absolute expert op het gebied van het succesvol toepassen van de Law of Attraction. In deze video gaat Joseph dieper in op de 60/20/20-rule. Dit staat voor 60% mindset/psychology, 20% mechanics/strategies/tactics en 20% "attractiveness". Hij laat je in de video zien hoe je dit kunt gebruiken om je doelen sneller te bereiken of zoals hij zegt "go further faster".

We zien je over:

[ec id="19"]

SUCCESGIDS |  Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl