LAW OF ATTRACTION ONLINE SEMINAR

DONDERDAG 26 MAART 2020

Ontdek hoe je de Law of Attraction wel voor je kan laten werken.
Je kunt dit seminar online volgen, zodat je hier niet voor hoeft te reizen.

TIJDENS DIT ONLINE SEMINAR ONTDEK JE:

Wat de voornaamste oorzaak is dat veel mensen tegen problemen aanlopen bij het toepassen van de Law of Attraction en hoe je dit oplost door je Attraction Factor te gebruiken

Hoe je jouw eigen Attraction Factor kunt vergroten in combinatie met de NLP strategieën van Joseph McClendon & Tony Robbins om daarmee je persoonlijke of zakelijke doelen sneller te halen

Joseph McClendon's successtrategieën en waarom we deze succesvolle spreker voor Europese deelnemers naar Amsterdam halen in 2020

Wat je niet leert uit The Secret, maar wat een essentieel onderdeel is van de Law of Attraction

OVER HET ONLINE SEMINAR

Tijdens dit online seminar ontdek hoe je de Law Of Attraction in combinatie met NLP voor je laat werken, gebaseerd op de strategieën van Joseph McClendon. Joseph is o.a. bekend van zijn 3-daagse training The A Factor (The Attraction Factor) en van het Unleash the Power seminar, waar hij de co-trainer is naast Tony Robbins. Bekijk de trailer van A-Factor hiernaast om een goede indruk te krijgn.

Dit Law Of Attraction Online Seminar wordt in het Nederlands gegeven door NLP-expert Rutney Sluis.

Meld je nu aan via onderstaande knop. Je kunt ervoor kiezen uit om het online seminar 's middags of 's avonds te volgen.

OVER RUTNEY SLUIS

Rutney Sluis is een inspirator. Zijn levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.

Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.

Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd. Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg.

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Joseph McClendon, Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN

"


Rutney heeft voor mij bewezen dat hij echt een coach, leraar en een fijn mens is. Hij is begaan met mensen.


Carolien Verhoef

"


Rutney is zeer fijn om naar te luisteren, wat een smart & funny badass is hij. Ik vind het fijn dat hij altijd open staat om elke vraag te beantwoorden. Ook vind ik zijn verhalen heel herkenbaar omdat het voorbeelden uit Nederland zijn.


Amanda van Zon

"


Rutney is een spontane en enthousiaste man met passie voor NLP en kan mensen helpen om meer uit zichzelf te halen.


William van Veldhuizen

EXCLUSIEVE KANS

VOOR SUCCESGIDS RELATIES

Tickets voor deze workshop zijn normaal gesproken € 47,-. Wij weten dat dit veel mensen gaat helpen om een flinke stap in hun ontwikkeling te zetten. Daarom willen we dit delen met zoveel mogelijk mensen. Wij hebben in overleg met Rutney Sluis geregeld dat jij als onze gast mee kunt doen aan dit online seminar en dus kosteloos kunt deelnemen. Het enige wat wij aan jou vragen, is dat je de strategieën die je leert tijdens dit seminar ook daadwerkelijk gaat toepassen. Dus niet alleen consumeren, maar ook implementeren. Deal?

Meld je nu kosteloos aan. Je kunt ervoor kiezen om 's middags of 's avonds het online seminar te volgen. Na aanmelding krijg je direct toegang tot een video van Joseph McClendon. In deze video ontdek je hoe je sneller jouw doelen kunt bereiken door de 60/20/20-regel toe te passen.

MIDDAGSESSIE

26 MAART ONLINE


14:00 uur - Start online seminar
16:00 uur - Einde online seminar

AVONDSESSIE

26 MAART ONLINE


19:00 uur - Start online seminar
21:00 uur - Einde online seminar

SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>