Mark Tigchelaar - Gouden tips voor het verhogen van productiviteit

Soms vliegen de gedachten door je hoofd, terwijl je een boek of document leest. ‘Wat ga ik vanavond eten? Heb ik de deur wel op slot gedaan? Afleiding kan erg vervelend zijn omdat je veel informatie vergeet en zelfs soms stukken opnieuw moet lezen. Toch heeft men het idee dat de manier waarop wij informatie opnemen goed is en niet voor verbetering vatbaar is.

Mark Tigchelaar is breinexpert en gespecialiseerd in informatie opnemen en verwerken. In een wereld waarin dit onderwerp cruciaal is voor je carrière en persoonlijke groei, vond hij het raar dat technieken zoals snellezen niet meer bekend zijn.

In deze video’s ontdek je de basis van zijn methodes. Hoe kun je je productiviteit op een makkelijke manier verbeteren? Mark geeft je een aantal tips over hoe je direct je leessnelheid kunt verhogen en je beter kunt concentreren op jouw taken.

Wist je dat Mark binnenkort een avondseminar geeft over het verhogen van productiviteit? Daar leert hij je hoe je meer gedaan kan krijgen in minder tijd!Wil je ook meer tijd overhouden voor leuke dingen? Toegangskaarten voor dit event kosten normaal €95, maar voor onze relaties hebben wij een BEPERKT aantal vrijkaarten. Dit is het laatste moment dat je deze kunt claimen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!