Mark Tigchelaar - Waarom we steeds meer analfabeet worden

Tegenwoordig is een groot deel van Nederland kenniswerker. Dat betekent dat je betaald wordt om bijvoorbeeld een keuze te maken, je mening te geven of een plan op te stellen. Om dit te kunnen doen, moet je goed op de hoogte zijn en veel kennis bezitten. Het is dus deel van jouw baan om kennis te vergaren en te onthouden.

Dat opnemen en onthouden klinkt makkelijk, maar in praktijk heb je waarschijnlijk heel wat moeite met al die kennis. We kunnen tegenwoordig namelijk niet meer omgaan met de grote hoeveelheid informatie die we moeten verwerken. We lezen te langzaam, zijn te snel afgeleid en we hebben moeite om informatie vast te houden. Een lastig probleem waar een grote hoeveelheid mensen (en jij misschien ook wel) dagelijks mee te maken krijgt.

In onderstaande video geeft Mark je een overzicht van de situatie. Waar ligt het aan dat concentreren zo lastig is en hoe reageren je hersenen op al die kennis? Daarnaast geeft hij je een handige tip over afleiding tijdens het lezen die je meteen kunt toepassen!


Mark Tigchelaar Seminar Succesgids
Wil jij een betere concentratie en een hogere productiviteit?
Op 31 augustus krijg je de kans om LIVE van Mark te leren. Die donderdagavond geeft hij een seminar in Amsterdam, waar hij je leert omgaan met het verwerken en opnemen van al die informatie. Meer weten? Klik op onderstaande link voor meer informatie:

https://succesgids.nl/mark-tigchelaar-performance-seminar/

>