LIVE MASTERCLASS MET DE NEDERLANDSE #1 INTERNETONDERNEMER EN AUTEUR EELCO DE BOER

“Succesvol Dankzij Het Internet”

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE MASTERCLASS?

 • 1

  Internet Business Doorbraken

  Eelco de Boer neemt je mee in zijn persoonlijke succesverhaal waarin je gegarandeerd een aantal inzichten (game changers) gaat verkrijgen die jouw huidige business naar een compleet nieuw level gaan brengen als het gaat om optimaal gebruik maken van het internet.

 • 2

  Spelen om niet te verliezen of spelen om te winnen?

  Ontdek waarom het nog heel goed mogelijk is om te domineren in jouw markt en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij diegene bent die dit doet, terwijl meer dan 95% van ondernemers/bedrijven nog steeds liggen te slapen. Bereid je voor op een flinke dosis inspiratie en speel mee om te winnen!

 • 3

  Hoe claim je de #1-positie in jouw markt?

  Tijd voor tips uit de praktijk 🙂

Eelco de Boer

Eelco de Boer is reeds 15 jaar internetondernemer en de laatste 10 jaar leert hij andere ondernemers en bedrijven hoe ze met hun bedrijf of website daadwerkelijk veel meer omzet kunnen halen via beproefde internetmarketing strategieën. Als expert in zijn markt weet hij ondertussen wat de meest lucratieve verdienmodellen op het internet zijn, wat de beste manier is om enorm veel bezoekers naar je website te krijgen, hoe je deze converteert naar klanten en hoe je online de engagement aangaat met je (potentiële) klanten. Eelco bezit zelf honderden websites, heeft een imperium van vele winstgevende en succesvolle bedrijven en reist de hele wereld over om zelf op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing.

LET OP: de vrijkaarten t.w.v. € 145,- zijn al vergeven. Meld je hieronder aan om op de wachtlijst te komen. We houden je dan op de hoogte als er weer vrijkaarten beschikbaar komen.

november

12

Locatie:
Miele Inspirience Centre

Adres:
De Limiet 2

4131 NR Vianen

Datum en tijdstip:
12 nov 2015, 15:00 - 19:00 uur

privacy Wij respecteren uw privacy