Tony Robbins: Business Mastery!


Robbins in een muzikale video over de highlights over Business Mastery

Anthony (Tony) Robbins heeft nu bijna 40 jaar organisaties en businessleaders die de beste ter wereld zijn in hun vakgebied, geraadpleegd. Dit exclusieve Business Mastery-programma is de culminatie van alles wat hij heeft geleerd tijdens dat proces. Dit seminar zal je krachtiger laten worden met de grensverleggende systemen, vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om een onoverwinnelijk voordeel te creëren, met name in deze onzekere en veranderende tijd. In dit baanbrekende programma van 4 dagen zul je werken met Robbins en andere top-businessexperts van deze tijd, om de beste businesssystemen die langetermijnsuccessen creëren te modelleren, te destilleren en te gebruiken.

Wat zul je leren?

Je leert een systematische methode om elke zakelijk uitdaging dat door jou en je team nog niet is opgelost, te ontdekken, op te lossen en het resultaat te maximaliseren.

Je zult begrijpen welke de cruciale factoren zijn die juist nu van invloed zijn op je bedrijf. Dit leer je van werelds topondernemers die tijdens Business Mastery de essentie van ondernemerschap via accelerated learning gaan toepassen.

Doordat je door een nieuw filter naar je bedrijf kijkt, zul je ontdekken wat er als eerste opgelost moet worden en hoe je het moet aanpakken, regelen en in welke volgorde dat moet gebeuren om momentum en maximaal succes te creëren.
Je zult precies weten waar je bedrijf werkelijk staat – niet waar je denkt dat het staat.
De voordelen ten opzichte van de concurrentie, waarmee je je bedrijf begon en waardoor je tot nu toe succesvol bent geworden, zijn vrijwel zeker niet meer van toepassing als je verder wilt met je bedrijf.
Je zult tot in detail bekijken waar je bedrijf stond, waar het nu staat en waar het naar toe gaat
.

Business Mastery mailing
Onderaan de pagina vind je het aanvraagformulier!

Je zult toegang krijgen tot glasharde strategieën om de economie te weerstaan en deze leren gebruiken.Terwijl er eerst 1000 kopers waren op elke 50 verkopers, is de economie aan het veranderen naar het punt waar er minder dan 300 kopers zijn op elke 50 verkopers.
Met minder kopers is het belangrijk te begrijpen hoe je jezelf kunt beschermen en deze kans kunt gebruiken om de markt in jouw voordeel te laten werken.
Je zult de impact begrijpen van de huidige ‘levensfase’ van je bedrijf.
Alleen door te begrijpen in welke fase je bedrijf zich bevindt, kun je anticiperen op de onvermijdelijke uitdagingen die zich zullen voordoen in je bedrijf, deze voorspellen en vooraf oplossen.
Je zult een krachtige visie ontwikkelen voor je bedrijf.
Ongeacht hoe succesvol of winstgevend je bedrijf is, zonder een overtuigende visie voor de toekomst zul je niet verder groeien.
Je zult een visie leren ontwikkelen en verfijnen die groot genoeg is om de passie en het talent die aan de wieg van je imperium stonden, weer terug te krijgen en te vernieuwen.
Je zult meerdere doorbraaken leren te vinden in de huidige economische omstandigheden
.

Ondanks mogelijke economisch zware tijden die er aan komen, en hevige concurrentie, leert Tony met zijn team je hoe je dit in je voordeel kunt laten werken. En hoe je door 7 stappen toe te passen de komende jaren minimaal €1.000.000 meer omzet zult behalen. Dit leer je in 4 intensieve en extreem waardevolle dagen, waar andere ondernemers uit de branche mogelijk meer dan 10 jaar overdoen (als ze geluk hebben).

Business Mastery juli 2014
Onderaan de pagina vind je het aanvraagformulier!

Je zult ieder aspect van je marketing op een hoger peil brengen met innovaties die het uiterlijk van je bedrijf een nieuwe vorm zullen geven.
Je implementeert een driestappenproces om je nettowinst snel met 33% te laten stijgen
; Dit leer je van ondernemers en business mensen die dit pad reeds bewandeld hebben, en weten en hebben ervaren hoe je dit exact ook kunt doen.
Je leert grensverleggende en bewezen strategieën
zodat je op internet -waar tegenwoordig 85% van alle kopers begint te zoeken – wordt gevonden en te maximaliseren.
Je leert een systeem om je onderneming te veranderen
, door eenvoudigweg te begrijpen wat zakendoen werkelijk inhoudt.
Je zult een exit strategie ontwerpen.
De meeste ondernemers beginnen een bedrijf – en uiteindelijk creëren ze een veredelde hobby of een goedbetaalde baan. Het is belangrijk dat je een plan bedenkt voor je bedrijf om je ervan te verzekeren dat je geen baan hebt, maar dat je de duidelijk omschreven persoonlijke en strategische doelen behaalt die overeenkomen met wat je werkelijk wilt.
Je leert dat jouw exit strategie (of het “verkoop klaar maken”) van je bedrijf essentieel is om als ondernemer ook keuzes te creëren, je persoonlijke doelstellingen te realiseren en minder afhankelijk te zijn van je eigen arbeid.

Ben jij er klaar voor?

Wanneer jij er klaar voor bent om te investeren in je eigen ontwikkeling en het beste Business seminar ter wereld wil meemaken, vul dan het onderstaande formulier in om het infopack (brochure en een extra video van 30 minuten) te ontvangen. In deze extra video van 30 minuten gaat Tony Robbins in op de belangrijkste business strategieën en de 7 krachten van ‘Business Mastery‘. Indien we het qua tijd en planning redden, zal je bovendien persoonlijk geïnformeerd worden door één van onze Business Coaches.