Training Steve Linder 4 en 5 Februari

Live in Nederland!

Foundation of NLP & NeuroStrategies

 


Samenvatting Steve Linder seminar 2 november 2011

Tijdens de 2 dagen op 4 en 5 februari, zal Steve Linder Live ingaan op de relevante neurostrategieen en de toepassingen daarvan. Je zult niet alleen meer leren over NLP maar ook ‘waarom’ het werkt! De onderwerpen zijn;

De fundamenten van NLP
NLP tools en neurostrategie raamwerk
Strategie en missie
NLP communicatiemodel
Spiral dynamics
Oogpatronen
Bewustzijn versus onbewustzijn
Realisaties via het krachtige onbewustzijn
en vele andere ….

Schrijf je via deze pagina met extra korting in!

Deze training op 4 en 5 februari met Steve Linder Live in Nederland bedraagt 1497 exclusief btw. Deelnemers die op 2 november in Haarlem aanwezig waren, of eerder aan het webinar hebben deelgenomen, betalen in plaats van 1497 tijdelijk slechts 997 euro ex BTW voor 2 volledige traingsdagen Steve Linder Live in Nederland! En dat in een kleine en exclusieve groep.

Er zijn reeds meer dan 30 deelnemers en nog maar enkele plaatsen beschikbaar! Voor meer uitleg of duotarieven, bel + 31 (0)75 612 19 48
*deze actie is geldig tot 31 januari


Steve Linder over de 4 beste vragen die je zelf, je klant of medewerker kan stellen: de basics of Neurostrategies


Steve Linder, de International Performance Trainer van Anthony Robbins en de absolute topexpert op het vlak van neurostrategieën, geeft op 4 en 5 februari 2012 een 2 daagse training in Nederland! Na seminars gegeven te hebben over de hele wereld voor 10.000-en deelnemers tegelijk, geeft Steve Linder voor het eerst een (live) meerdaagse training in Nederland! In juni (20-24 juni 2012) komt Linder wederom naar Nederland voor een 5 daagse training voor Europese deelnemers. Voor meer informatie over het 5 daagse programma in juni, bel + 31 (0)75 612 19 48.

Linder is al ruim 10 jaar lang verantwoordelijk voor de eindcertificering voor de afstuderende Tony Robbins Master Teachers (hij geeft de trainingen als laatste onderdeel van de Leadership Academy). Hij is expert op het gebied van toepassing van deze neurostrategieën.

Linder is een zeer integere en uiterst bekwame spreker/trainer die het niet meer voor het geld hoeft te doen (hij verdiende zijn tientallen miljoenen reeds in het bedrijfsleven), maar puur uit passie, overtuiging en missie volle zalen over de hele wereld trekt met het effectief toepassen van de neurostrategieën (NLP, hypnotherapie, spiral dynamics etc). Daarnaast is Linder eigenaar van een gerenommeerd opleidingsinstituut dat een van de hoogste standaarden ter wereld hanteert als het gaat om NLP (Practitioner, Master en Trainer) certificering.

 


Steve Linder over het Box Model en innovatie

Sinds 2001 coacht Steve Linder directeuren, professionele atleten, beroemdheden, wereldleiders, ouders en organisaties over de hele wereld in deze specifieke technologieën. Hij is al meer dan tien jaar de International Performance Trainer en Crew Director bij Anthony Robbins. Sinds hij een tiener was, heeft hij NLP (Neuro Linguistic Programmeren) gebruikt om zijn bedrijven (waaronder E-Trade) tot grote hoogte te laten groeien. Sinds 2003 traint hij individuele personen tot het behalen van een diploma in NLP en Neurostrategieën. Hij wordt door de American Board of NLP beschouwd als degene met de hoogste normen voor diplomering in deze technologieën door zijn bekwaamheid te putten uit zijn praktische ervaring, en omdat hij de strategieën die hij onderwijst, zelf daadwerkelijk heeft ervaren. Nog belangrijker is, dat zijn studenten algemeen beschouwd worden als de ” besten van de klas” en zeer gewild zijn in de zakenwereld, bij overheden en regeringen, bij professionele sporten en in de medische wereld.

De aandacht van Steve Linder is er primair op gericht individuele personen en organisaties te helpen om niet alleen de huidige, wereldwijde economische omstandigheden te overleven, maar op welke manier zij lering kunnen trekken uit strategieën van alle tijden, om enorme aantallen mensen op een hoger niveau te brengen.

In 2008 werd hij uitgenodigd om voor meer dan 10.000 mensen te komen spreken op het National Achievers Congress (waar ook sprekers als Richard Branson, Tony Robbins, Donald Trump, Lord Alan Sugar, Bill Clinton, Robert Kyosaki, T. Harv Eker voor ingehuurd worden) over hoe neurostrategieën in hun leven, gezinnen en organisaties geïntegreerd kunnen worden. Zijn visie breidt zich nog steeds uit; hij werkt met individuele personen en organisaties om ze te versneld te leren over persoonlijke, financiële en zakelijke vooruitgang.

Onderstaande video geeft een sfeerimpressie van Steve Linder:


Fragment met Steve Linder, de host van reality TV show You’re Hired

Praktische informatie
Datum: 4 en 5 februari 2012
Ontvangst/registratie 09.00 uur
Aanvang training – 09.30 uur
Einde training– omstreeks 18.00 uur
Locatie: Hotel Haarlem-Zuid
Tarief: 1497 euro
Aanmelden voor de Steve Linder Neurostrategy Training op
4 en 5 februari 2012 in Nederland kan niet meer (vol)!