NLP & Financial Freedom
Training (groepscoaching) “NLP & Financial Freedom”: een training van 5 avonden of 2 dagen in een exclusief besloten gezelschap over financieel bewustzijn en de bijbehorende NLP-denkpatronen om de eerste stappen te zetten in de richting van financiële zekerheid of vrijheid. Onderwerpen als budgetten, doelstellingen, denkpatronen, investeringsboxen en een introductie in beleggen komen aan bod.

Deelnemers training
De training kan als losstaande training worden gevolgd, en ook als perfecte voorbereiding voor het seminar Wealth Mastery of juist als follow up om het een en ander te herhalen en daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Het voordeel is bovendien dat de training in het Nederlands wordt gehouden, en dat de termen van Wealth Mastery op een begrijpelijke manier toegelicht worden.

Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en kun je met de andere deelnemers (“peer group”) contact maken en houden, om zo ook van elkaar te leren tijdens en na de training.

Bel nu voor meer informatie en beschikbaarheid: +31 (0)75 – 612 19 48

Exclusieve training
Deelname aan deze training is zeer exclusief. Het aantal deelnemers is gemaximeerd tot 20 deelnemers.

Bel nu voor meer informatie en beschikbaarheid: +31 (0)75 – 612 19 48

Aanvullende informatie

Type event: 2-daagse training
Data: najaar 2011
Tijdstip: 09.30 uur – 17.00 uur
Locatie: Kantoor SUCCESGIDS.NL
Adres: Kleine Tocht 5a, 1507 CB Zaandam
Maximaal aantal deelnemers: 20

Investering: € 695,- excl. BTW
Vroegboekprijs: € 595,- excl. BTW
Garantie: 100% Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Indien je deelneemt aan de training NLP & Financial Freedom en Financial Freedom Advanced ontvang je extra pakketkorting.