NLP Masterclass 

met Rutney Sluis

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) voor de beste resulaten in je persoonlijke ontwikkeling, business of coaching. Lees hieronder meer!

Wanneer je ons al langer volgt of al langer bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, ben je vast wel eens de term NLP tegengekomen.


Wil je meer weten over NLP?


Die kans heb je nu op zondag 15 december in Amsterdam. Dan organiseren we namelijk de NLP Masterclass. Het onderwerp van die dag is Coach, Speak & Move like Tony & Joseph! met als spreker Rutney Sluis. Rutney is een ondernemer in hart en nieren en heeft de afgelopen jaren meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij is daarnaast een absolute expert op het gebied van NLP.

Wat is NLP?

NLP ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren is het proces van het modelleren van uitmuntendheid, door je zenuwstelsel (Neuro) en taal (Linguïstisch) te gebruiken om jezelf en anderen te programmeren om het gewenste resultaat te bereiken. Met NLP bezit je de tools om jezelf en andere professionals (zoals managers, leraren, ouders, verkopers, trainers en consultants) te coachen om de resultaten waar zij naar verlangen te bereiken. Hiervoor heb je specifieke technieken tot je beschikking, en inzicht in communicatie waardoor je begrijpt waarom mensen doen wat ze doen.


Bron: Sluis NLP Instituut


Tijdens de NLP Masterclass wordt ook iets meer uitgelegd over wat een NLP Practitioner opleiding inhoudt, mocht je na deze masterclass hier nog intensiever mee aan de slag willen.


NLP wordt vaak als een van de grootste factoren gezien in de succesverhalen van heel veel mensen. Bijvoorbeeld bij Tony Robbins en Joseph McClendon, die NLP-technieken verwerken in hun programma's.

Over Rutney Sluis

Rutney Sluis is een inspirator. Zijn levens missie is om wereldwijde mentale en fysieke welzijn te creëren.


Rutney had in zijn jeugd van huis uit altijd financiële en relationele uitdagingen ervaren en hierdoor groeide zijn intense drang om erachter te komen waarom sommige mensen gelukkig en succesvol zijn en anderen ongelukkig zijn en amper rond kunnen komen. Op 15-jarige leeftijd begon hij dit al intensief te bestuderen. Na het jaren bestuderen van succes, menselijk gedrag en geluk, helpt hij nu als expert mensen naar hun beste kunnen te presteren.


Rutney Sluis heeft zijn bedrijven om zijn missie en passie heen gebouwd. Als eigenaar van een opleidingsinstituut, een bedrijf dat seminars en coaching aanbied en een stichting zijn alle bedrijven gebouwd om levens te veranderen en geld in te zamelen voor zijn stichting om levens van mensen in de wereld te verrijken met schoon drinkwater, educatie, voedsel en gezondheidszorg. 


De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen/speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen.  Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Joseph McClendon, Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in  landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Wat ga je leren?

  • Wat is NLP nu precies en welke technieken kun je zelf direct toepassen in jouw business en privé.
  • Effectief veranderen en coachen aan de hand van de strategieën en methodes van Tony Robbins en Joseph McClendon.
  • Hoe je de levens van jouw relaties, kinderen, collega's en personeel transformeert.ment
  • Hoe je met impact spreekt zoals Tony Robbins, Barack Obama, Oprah Winfrey en Joseph McClendon en vanuit daar succesvol extra business genereert.
  • En nog veel meer...

Over Succesgids

Wij weten hoe belangrijk het is om te groeien, of het nu op persoonlijk vlak, financieel, gezondheid of in je business is. Daarom organiseren wij seminars, workshops en trainingen, waarbij je kunt leren van (inter)nationale topexperts op deze gebieden.


Wij kiezen alleen experts die aan de volgende criteria voldoen:

  • Zij hebben zelf ervaring op dit gebied en hebben hier goede resultaten geboekt

  • Zij hebben dit al eerder overgedragen aan anderen en ook die hebben goede resultaten geboekt

  • Ze kunnen het ook goed overbrengen - met veel humor en energie

Dit alles in een setting waarbij je optimaal kunt leren, plezier kunt hebben en andere mensen kunt ontmoeten met soortgelijke doelen.


Daarom garanderen we dat na het bijwonen van een onze events "Life will never be the same again".

Succesgids
Succesgids

Exclusieve aanbieding

Tickets kosten normaal gesproken € 295. We hebben nu nog een speciale aanbieding waarbij je 2 tickets krijgt voor de prijs van 1, dus 2 tickets ter waarde van € 590 voor € 295. Bestel nu je tickets via onderstaande link.

Amsterdam

PARK PLAZA AMSTERDAM AIRPORT

Melbournestraat 1
1175 RM Lijnden (Amsterdam)


Zondag 15 december 2019

09.15 uur: registratie
10.00 uur: start workshop
18.00 uur: einde workshopSUCCESGIDS | Kleine Tocht 4D, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: info@succesgids.nl

>