One World Academy - Jouw connectie met de wereld

Gisteren was het World Peace Festival. Op ruim 8.000 plaatsen verdeeld over 101 landen kwamen groepen bij elkaar om te mediteren voor World Peace.

Natuurlijk streven wij ook na het festival naar een vreedzame wereld en weten we dat dit meer inhoudt dan het oplossen van conflicten. Vrede begint bij een verbinding met jezelf en een pure connectie met de wereld en al het leven dat er leeft.

In deze video geeft Preethaji, mede-oprichtster van One World Academy, een meditatie waarin je een connectie maakt tussen jezelf en al het andere leven op aarde. 

One World Academy LIVE in Amsterdam
Binnenkort halen wij de teachers van One World Academy naar Amsterdam. Dit is voor jou een unieke kans om de wijsheden van One World Academy LIVE mee te maken.

Dit is de vierde keer dat we Being Limitless in Nederland organiseren en we hebben gezien wat dit betekend heeft voor onze deelnemers van de vorige edities. Veel van onze relaties die ook andere seminars en events bij ons hebben gevolgd, gaven aan dat het Being Limitless Weekend met de aanwezigheid en energie van One World Academy teachers één van de meest impactvolle events was die ze ooit hebben meegemaakt.

Veel deelnemers hadden nog nooit eerder een spiritueel event bijgewoond. Wat we vaak hoorden gedurende het weekend was dat veel deelnemers voordat ze naar Being Limitless gingen voornamelijk gewend waren om zich met een enorme drive en energie op hun werk te storten, veel in hun hoofd leefden (altijd nadenken/malen) en moeilijk tot rust konden komen. De oefeningen die je doet tijdens dit weekend helpen je enorm om meer balans aan te brengen in je leven en echt te ervaren hoe het is om in een Beautiful State of Being te zijn.

Klik op onderstaande link voor meer informatie: 
https://succesgids.nl/being-limitless-amsterdam-2018

>