One World Academy - Methode voor meer geluk en innerlijke kracht

Er bestaan verschillende methodes waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan een positief en gelukkig leven. Een van de meest krachtige is dankbaarheid (gratitude). Door dagelijks dankbaarheid te beoefenen kun je je makkelijker op het positieve richten, geef je aandacht aan wat je al bereikt hebt en bouw je de kracht op om uitdagingen tegemoet te gaan.

In onderstaande video geeft Preethaji, mede-oprichtster van One World Academy, een korte meditatie gericht op dankbaarheid. In de meditatie richt je je op de mensen in jouw leven die bijdragen aan jouw geluk en de ervaringen die je met hen hebt gehad.

Bekijk de video hieronder:

One World Academy met Preethaji LIVE in Amsterdam
Binnenkort halen wij de teachers van One World Academy naar Amsterdam. Dit is voor jou een unieke kans om de wijsheden van One World Academy LIVE mee te maken.

Dit is de vierde keer dat we Being Limitless in Nederland organiseren en we hebben gezien wat dit betekend heeft voor onze deelnemers van de vorige edities. Veel van onze relaties die ook andere seminars en events bij ons hebben gevolgd, gaven aan dat het Being Limitless Weekend met de aanwezigheid en energie van One World Academy teachers één van de meest impactvolle events was die ze ooit hebben meegemaakt.

Veel deelnemers hadden nog nooit eerder een spiritueel event bijgewoond. Wat we vaak hoorden gedurende het weekend was dat veel deelnemers voordat ze naar Being Limitless gingen voornamelijk gewend waren om zich met een enorme drive en energie op hun werk te storten, veel in hun hoofd leefden (altijd nadenken/malen) en moeilijk tot rust konden komen. De oefeningen die je doet tijdens dit weekend helpen je enorm om meer balans aan te brengen in je leven en echt te ervaren hoe het is om in een Beautiful State of Being te zijn.

Klik op onderstaande link voor meer informatie: 
https://succesgids.nl/being-limitless-amsterdam-2018

>