One World Academy - Preethaji TED-talk

Voel jij je ook regelmatig gestrest vanwege jouw drukke agenda en groeiende to-do-lijst, privé en op de werkvloer?

Er bestaan verschillende methodes waarvan is bewezen dat ze een bijdragen leveren aan een positief en gelukkig leven. Dat jij elke dag positief en gelukkig in het leven staat, is de missie van de One World Academy. Teachers van de One World Academy hebben hier verschillende methodes voor. Volg je ons al langer, dan heb je vast en zeker de term Beautiful State voorbij zien komen. Deze term is afkomstig uit de methodes van One World Academy en wordt gebruikt door onder anderen Tony Robbins. 

Deze term is afkomstig van One World Academy en hun teachers reizen de hele wereld over om deze wijsheid met zoveel mogelijk mensen te delen. Vanuit een Beautiful State of Being ervaar je bijvoorbeeld meer rust en geluk, heb je het gevoel meer in een flow te zitten, kun je eenvoudiger met uitdagingen omgaan en ervaar je meer succes en voldoening op allerlei vlakken in je leven (relaties, gezondheid, werk, enz).

In onderstaande video vertelt Preethaji (mede-oprichtster van One World Academy) hoe belangrijk het is om in een Beautiful State te leven en welke problemen je hiermee kunt voorkomen. Ook begeleidt ze tijdens deze TEDx Talk twee kleine meditaties, die je thuis ook kunt doen.

One World AcademyOne World Academy LIVE
Binnenkort organiseren wij met de teachers van One World Academy een Power Of Being Webinar! Dit is voor jou een unieke kans om de wijsheden van One World Academy mee te maken.

Samen met One World Academy co-founder Preethaji beleef je een ware transformatiereis en een impactvolle meditatieve ervaring. Aan het eind van het webinar is er een LIVE Q&A met One World Academy teacher Yukteshji.

Je kunt je nog aanmelden voor dit exclusieve webinar, klik op onderstaande link voor meer informatie:

Klik hier voor meer informatie

>