Onze twee nieuwe topexperts

Tonny Loorbach – Internetmarketingexpert

De Internet Marketing Universiteit is een initiatief van internetmarketingspecialist Tonny Loorbach. Hij is al enkele jaren actief op het internet en ondersteunde tot nu toe enkele honderden ondernemers bij de optimalisatie van hun website en in hun marketingactiviteiten op het internet. Tonny ondersteunt ook Succesgids bij het aanpassen van onze website via het Winstmodel dat hij ontwikkeld heeft.

Naast internetmarketing houdt Tonny zich ook bezig met sales, time management en persoonlijke ontwikkeling. Zijn missie en visie past heel goed bij die van Succesgids.


Jesse van der Velde – Health expert

Coach en auteur Jesse van der Velde heeft voorheen gewerkt als Personal Trainer en geeft sinds enkele jaren als Verjongingscoach trainingen, workshops en seminars over gezondheid en energie. Jesse heeft meer dan 400 mensen persoonlijk begeleidt en bijna 10.000 deelnemers gehad op zijn seminars en lezingen. Hij leert zijn studenten de nieuwste inzichten over onder andere voeding, super foods, life style, mind set, hormoonhuishouding, beweging, vitaliteit en gewichtsbeheersing.


Volgende maand meer over onze nieuwe sprekers en de aankomende seminars en trainingen van Tonny Loorbach en Jesse van der Velde!