Succesgids.nl is als website gestart in april 2006, een initiatief van Vincent van Gaasbeek.

Het idee bestond om een website en bedrijf op te richten die geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling kunnen helpen en de juiste programma’s te kunnen aanbieden die toegesneden zijn op de wensen van de deelnemers.

Ongeveer in dezelfde tijd ging Stefan Dettmer met een groep naar Londen voor het Unleash the Power Within (UPW) Event van Anthony Robbins.

Eind 2006 bundelden Vincent en Stefan hun krachten en organiseerden met diverse vrijwilligers een volledig verzorgd UPW Event naar Londen.

In 2008 hebben Vincent, Stefan en Arnout van der Swaluw twee gezamenlijke bedrijven opgericht, Succesgids en I.F.D.A. (Interactive Financial Destiny Academy), die beide in Zaandam gehuisvest zijn. Vanaf 1 januari 2009 zijn Stefan en Arnout de eigenaren van beide bedrijven.

De ambitie is om deze beide bedrijven succesvol en gestaag uit te bouwen, en nationaal en internationaal daadwerkelijk meerwaarde te bieden aan particulieren en bedrijven, op het gebied van persoonlijke, professionele en bedrijfsmatige ontwikkeling.

Op de andere pagina’s vind je meer informatie over de oprichters, het team, onze missie/visie en actuele vacatures.