PROJECT S.O.S.

DAG 24: Andy harrington

Hieronder vind je meer info over dag 24 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS ANDY HARRINGTON

De titel van deze workshop is: "How You Can Get A Steady Stream Of High-Paying Clients Without Having To Leaving Your House!"


Andy Harrington is een absolute expert op het gebied van public speaking en marketing. Met zijn Public Speakers University heeft hij over de hele wereld sprekers opgeleid. Andy is ook bekend als schrijver van de bestseller Passion Into Profit.


Andy weet als geen ander hoe je jouw boodschap met maximale impact overbrengt en ook hoe je als coach, trainer, consultant of ondernemer jouw ideale klanten aantrekt.


Gratis content delen op social media, jezelf positioneren als dé autoriteit op jouw vakgebied, gratis proefsessies aanbieden? Dat werkte ooit goed om nieuwe klanten aan te trekken, maar niet meer in deze tijd. Met deze strategieën duurt het TE lang om de juiste klanten aan te trekken, klanten die NU bereid zijn goed te betalen voor jouw producten en diensten. Je loopt het risico dat je jouw kostbare tijd en geld investeert in de verkeerde strategieën en hiermee zelfs je business om zeep helpt.

Tijdens deze workshop deelt Andy wat je nu WEL moet doen om iedere dag de juiste klanten aan te trekken voor jouw business - zonder je huis te hoeven verlaten, dus ideaal voor deze tijd.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Andy Harrington ontdek je...

  • De Get New Clients Now Formula die Andy gebruikt om iedere dag een continue stroom van nieuwe premium klanten binnen te krijgen - zonder gratis content op social media te hoeven delen.
  • Hoe je automatisch klanten kwalificeert VOORDAT je persoonlijk met ze in contact komt - op deze manier hoef je nooit je tijd te verspillen aan mensen die waarschijnlijk toch niets gaan kopen.
  • Hoe je jouw winstgevendheid flink verhoogd door de 7 quick fixes te implementeren. Die verhelpen de meest gemaakte fouten van coaches, trainers en consultants, waarmee ze anders hun business om zeep helpen.

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>