PROJECT S.O.S.

DAG 32: Catalina Flore

Hieronder vind je meer info over dag 32 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS CATALINA FLORE

De workshop van vandaag gaat over: "How to use your character strengths & mindfulness in this time of crisis"


Deze workshop wordt gegeven door Catalina Flore.


Catalina heeft 30 jaar businesservaring, voornamelijk in corporate banking en later als executive coach. Ze heeft inmiddels 19 jaar ervaring op het gebied van mind, body & soul (high performance, neuroscience, mindfulness, meditatie en nog veel meer). Catalina is NLP trainer voor Richard Bandler en John Grinder.


Ze coacht en traint haar cliënten wereldwijd. Ze helpt hen om all-round leaders te worden, meer impact te hebben en een succesvolle en doelgerichte carrière en business op te bouwen. Zonder dat dit ten koste gaat van hun mentale en fysieke gezondheid.


Naast haar betrokkenheid bij goede doelen voor gezondheid in India en educatie in Afrika, is ze trainer voor Tony Robbins, waarbij ze mensen wereldwijd helpt het beste uit zichzelf te halen in hun business en privéleven.


WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop behandelt Catalina Flore het volgende (in het Engels)...

  • Mindfulness, automatic pilot and their connection to wellbeing (including mental and physical health)
  • Character strengths, mindset and their connection with thriving/flourishing in life by amplifying and growing the positive and learning from and reframing the negative
  • Living authentically using character strengths mindfully
  • Impact of character strengths on dealing with stress, wellbeing, job satisfaction and task performance
  • Let’s explore a different route than years of shame, blame and therapy and see how it works for you

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>