PROJECT S.O.S.

DAG 96: Charlotte Labee

Hieronder vind je meer info over dag 96 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Vandaag halen we Charlotte Labee, één van de populairste trainers van de afgelopen maanden, terug naar Project S.O.S. voor een compleet nieuwe workshop over Brain Balance.


Charlotte neemt je tijdens deze workshop mee op reis naar de werking van ons menselijk brein.


Afgelopen maandag hebben 1,2 miljoen mensen Charlotte op TV gezien. Vrijdagmiddag heb jij de kans om rechtstreeks van haar te leren en jouw vragen aan haar te stellen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Charlotte Labee ontdek je...

  • Hoe je brein zichzelf programmeert
  • Hoe neurale netwerken zich ontwikkelen
  • Hoe onze automatische piloot werkt, waardoor we dag in dag uit doen wat we doen
  • Hoe we dit in ons voordeel kunnen laten werken ipv in het nadeel
  • Begrijpen waarom verandering in het brein moeilijk is, maar voor iedereen mogelijk is
  • Hoe jouw gedachten dag in dag uit je processen beïnvloeden
  • De chemie van je eigen brein
  • Dat je je eigen brein kunt herprogrammeren

En stel jouw eigen vraag aan Charlotte!

OVER DE WORKSHOP

Met een gezond en fit brein wat je begrijpt en zelf op een andere manier kunt aansturen zul je fitter, energieker, gelukkiger en gezonder in het leven staan. Toch gaan veel mensen pas aan de slag met hun eigen hersenen wanneer er een probleem is. Charlotte is voorstander van preventief aan de slag met je hersenen om problemen, zoals ongelukkig zijn, onrust, disbalans, ziekte, burnouts en depressies te voorkomen.

Wanneer het brein om welke reden niet gezond is, denk bijvoorbeeld aan een verwonding, dan kan het niet goed presteren en dat zul je mentaal maar ook fysiek merken. 

Mensen die ongelukkig zijn, verdrietig zijn, angstig zijn en vol gedachten, zijn over het algemeen minder wijs en minder succesvol en gebruiken daarmee hun brein niet optimaal. Dit is een programmatie van onze hersenen die we kunnen veranderen, dat heeft kennis en tijd nodig.

Wanneer onze hersenen in balans zijn kunnen we optimaal presteren. Start bij het begin en kom meer te weten over de werking van je eigen hersenen. Waarom doe je wat je doet, handel je zoals je handelt, reageer je zoals je reageert en denk je zoals je denkt. Dit noemen we programmatie, in de gratis workshop van Charlotte Labee neemt ze je mee op reis naar de werking van ons menselijk brein.

VIDEO

WIE IS CHARLOTTE LABEE

Charlotte Labee start al op jonge leeftijd een carrière als model. In 2008 wordt ze verkozen tot Miss Universe Nederland en daarnaast presenteert ze diverse programma’s bij RTL4. Alles lijkt haar voor de wind te gaan: ze trouwt, krijgt een zoon en start een kledingbedrijf dat in eerste instantie erg succesvol is.


Maar naast alle voorspoed volgt ook tegenslag. De inmiddels razend drukke onderneemster draait standaard 80-urige werkweken en dat laat op fysiek, emotioneel en mentaal niveau zijn sporen na. Charlotte krijgt baarmoederhalskanker, haar huis brandt af en tot overmaat van ramp gaat de kledinglijn failliet. Na deze roerige periode en neerwaartse spiraal in zowel de werk- als privésfeer volgt de onvermijdelijke burn-out. Serieuze verlammingsverschijnselen en andere medische klachten dwingen de normaal zo energieke onderneemster om het roer in haar leven drastisch om te gooien.


Begin 2017 verandert Charlotte haar levensstijl ingrijpend. Ze verdiept zich eindeloos in de wereld van het menselijk brein, mindset, voeding en beweging en volgt opleidingen op het gebied van onder andere orthomoleculaire geneeskunde, ‘Neural Cause Effects’, NLP, en ‘Body Mind Reset’. Na het vergaren van een schat aan waardevolle informatie op het gebied van neurowetenschappen en voedingsleer ontwikkelt ze haar eigen unieke methode in de vorm van het Golden Growth model. 


Haar missie is anderen te helpen om hetzelfde bevrijdende resultaat te ervaren. Als auteur van het boek Brain Balance – het geheim voor geluk & gezondheid en als spreker voor onder andere seminars, congressen, symposia, netwerkbijeenkomsten en bedrijfstrainingen. Charlotte Labee behoort inmiddels tot de populairste sprekers op het gebied van het brein, gezondheid en een gebalanceerde levensstijl. Op inspirerende wijze gebruikt ze doortimmerde theorie ter ondersteuning van haar praktijkervaring en enthousiasmeert ze ook anderen om het maximale uit het leven te halen.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Er zijn verschillende live workshops per week. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>