PROJECT S.O.S.

DAG 80: DARREN WINTERS

Hieronder vind je meer info over dag 80 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DEZE WORKSHOP

Wanneer je goed voorbereid uit deze lockdown wilt komen en de tweede helft van het jaar het beste ooit wilt maken op financieel gebied, dan kan deze workshop voor jou wel eens de belangrijkste workshop tot nu toe zijn.


Je bent nu nog net op tijd om te profiteren van wat waarschijnlijk één van de grootste investeringsmogelijkheden ooit is.


Met alles wat er tijdens deze crisis wereldwijd gebeurd is in de aandelen en forex markten, is er een enorme mogelijkheid voor groei - als je tenminste weet wat je moet doen.


Daarom gaat de workshop vandaag over deze mogelijkheden en wat je NU moet doen. Dit doen we met een absolute expert uit de UK op dit vlak, iemand die al meer dan 400.000 mensen heeft opgeleid op het gebied van investeren en beleggen: Darren Winters.


Deze workshop is bedoeld voor complete beginners en ook voor meer ervaren beleggers die nog geen consistente resultaten boeken.


Uiteindelijk is het belangrijk om te weten wat de juiste strategieën zijn voor de markt van vandaag. En je moet weten hoe je deze strategieën toepast zonder teveel risico te lopen. Zoals Warren Buffett zegt, "Risk comes from not knowing what you're doing".

WAT GA JE LEREN

Wat je leert tijdens deze workshop, helpt je niet alleen in deze bijzondere tijd. Op deze manier kun je ook een potje opbouwen voor jezelf om meer leuke dingen te doen, een pensioen opbouwen, een potje opbouwen voor de studie van je kinderen, enzovoort. Je geeft jezelf en je gezin hiermee meer mogelijkheden en veel meer rust op financieel vlak.


Tijdens deze online workshop met Darren Winters ontdek je…

  • Waarom de huidige crisis een unieke once-in-a-century mogelijkheid biedt om een flink rendement te behalen vanuit de aandelenmarkt 
  • 3 simpele strategieën waarmee zelfs complete beginners hiervan kunnen profiteren
  • Waar je wanneer in zou moeten investeren en ook wanneer je zou moeten verkopen
  • Een cashflow strategie met hoge impact, waarmee je in 1 uur per week vanuit huis kunt traden
  • Hoe je bestaande investeringen kunt beschermen
  • De 4 sleutels tot succes in de huidige markt

De mensen die actie nemen en zichzelf nieuwe skills aanleren, kunnen financieel sterker uit deze crisis komen. Zorg ervoor dat jij één van deze mensen bent door deze workshop met Darren Winters te volgen.

VIDEO

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Meerdere keren per week is er een live sessie om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om de volgende dag een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>