PROJECT S.O.S.

DAG 58: Dennis J. Jansen

Hieronder vind je meer info over dag 58 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Veel ondernemers weten niet goed hoe ze het beste kunnen reageren als ze een bezwaar krijgen in een verkoopgesprek. Een nieuwe opdracht kan je letterlijk tot wel duizenden euro's opleveren, vooral als je een "high-end" dienst of product hebt.


Maar wat nog steeds vaak gebeurt, is dat ondernemers dit soort bedragen mislopen, omdat ze niet goed weten hoe ze het beste met bezwaren moeten omgaan. En juist nu is dit belangrijk, omdat veel ondernemers geraakt worden door de corona-crisis en hierdoor opdrachten hard nodig hebben.


Deze workshop met Dennis J. Jansen gaat over hoe je kan omgaan met ieder bezwaar en klanten hierdoor sneller Ja tegen je zeggen.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Dennis J. Jansen ontdek je...

  • Wat bijna niemand voorafgaand aan een verkoopgesprek doet, maar je kans op een opdracht met factor 3 vergroot
  • De meest gemaakte fouten waardoor verkoopgesprekken mislukken en hoe jij dit kunt voorkomen
  • De top 5 bezwaren van klanten en hoe je hierop reageert (dit kun je letterlijk overnemen en altijd gebruiken) - inclusief "Ik moet er even over nadenken", "Ik heb het geld er niet voor" of "Ik ga nog even overleggen"
  • Hoe je achter het échte bezwaar komt (en hierdoor een diepere verbinding maakt en nog meer vertrouwen creëert)
  • Praktische en direct toepasbare methodes die meteen werken

VIDEO

WIE IS DENNIS J. JANSEN

Dennis is expert op het gebied van online marketing en verkopen. In de afgelopen 10 jaar heeft hij honderden ondernemers getraind en gecoacht, diverse trainingen en seminars gegeven en hiermee op binnen- en buitenlandse podia gestaan. Hij is 8 jaar werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties in het bedrijfsleven, van koude acquisitie tot verkoop buitendienst.

 

Zijn missie: ondernemers helpen om met meer plezier en minder moeite nieuwe klanten te krijgen. Hiervoor heeft hij in de loop van de tijd veel praktische en effectieve methodes en vaardigheden geleerd, ontwikkelt en toegepast. Het allerbeste hiervan deelt hij in zijn trainingen, workshops, seminars en programma’s.  - en ook tijdens deze Project S.O.S. workshop. Hij gaat hierbij vooral praktisch te werk: het moet relatief gemakkelijk te leren zijn en direct in de praktijk toe te passen zijn.

 

Zijn motto: "Als je iets doet, gebeurt er altijd iets. Je krijgt dus altijd resultaat!"

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>