PROJECT S.O.S.

DAG 53: DR. JOHN DEMARTINI

Hieronder vind je meer info over dag 53 van de Succesgids Online Summit.


Nog niet aangemeld voor Project S.O.S.? Doe dit dan nu via onderstaande knop en je krijgt direct toegang tot deze workshop en aankomende online workshops met toptrainers.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Het onderwerp van deze workshop is: Finding Opportunities in Challenging Times.


Deze workshop wordt gegeven door Dr. John Demartini. Misschien ken je hem als graag geziene gast bij de show van Oprah Winfrey of Larry King. Dr. Demartini is tevens bekend van de film/documentaire The Secret.


Het is een enorme eer dat we als Succesgids binnen Project S.O.S. een spreker van dit kaliber mogen ontvangen. Mogelijk is dit eenmalig en een enorme kans om ook je eigen vraag te stellen aan deze trainer.


Als oprichter van het Demartini Instituut wil Dr. John Demartini mannen, vrouwen en kinderen inspireren om hun doelen beter te bereiken. Hij begon zijn carrière als chiropractor. Inmiddels heeft hij ruim veertig boeken op zijn naam staan die in veertien talen zijn vertaald.


Dr. Demartini geeft seminars waarbij hij zijn publiek vooral wilt inspireren met praktische tips en methodes die kunnen helpen bij het bewust worden van gedachten die je geluk, energie en balans in de weg staan. Zo heeft hij miljoenen mensen geholpen bij het veranderen van hun leven.


Let op: zorg ervoor dat je LIVE en op tijd bij deze unieke workshop bent. Mogelijk ontstaat er in ons systeem een wachtrij wanneer de maximum capaciteit bereikt wordt.

STEL JE VRAAG

Tijdens deze workshop neemt Dr. John Demartini de tijd om vragen te beantwoorden. Stel hieronder alvast je vraag aan Dr. Demartini. Wanneer je je vraag anoniem wilt stellen, vul dan ANONIEM in bij je naam.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>