PROJECT S.O.S.

DAG 30: EELCO DE BOER

Hieronder vind je meer info over dag 30 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS EELCO DE BOER

Vandaag ontdek je hoe jij in deze bijzondere tijd succesvol wordt dankzij het internet. Veel mensen zoeken naar mogelijkheden om in deze crisis inkomen te genereren vanuit huis. En ondernemers zoeken mogelijkheden om vanuit deze nieuwe werkelijkheid hun bedrijf door de crisis te loodsen. Als er iemand is die je hier bij kan ondersteunen en inspireren, is het wel Eelco de Boer.


Eelco publiceerde in 2012 zijn eerste fysieke bestseller, genaamd Winst.nl - Succesvol Dankzij Internet, een in eigen beheer uitgegeven boek dat nog steeds goed verkoopt.


Naast zijn rol als investeerder en adviseur in verschillende bedrijven spendeert hij een groot gedeelte van zijn werktijd aan het ondersteunen van ondernemers. Hij zorgt dat ze meer geld verdienen, meer tijd over houden voor de dingen die het belangrijkst voor ze zijn en meer vreugde ervaren als ondernemer.


Vrijwel alle ondernemers zijn gestart met één simpel doel:


Vrijheid!

Toch zie je, vooral vandaag, dat de meeste ondernemers “verre van vrij” zijn.

Eelco de Boer weet exact hoe je “Voor Altijd Vrij” kunt zijn en tijdens deze “Leven van Internet” workshop onthult hij exact hoe ook jij dit kunt doen.

Wanneer je meer dan voldoende geld hebt en dit combineert met meer dan voldoende tijd, en dat ook nog doet met activiteiten die je leuk vindt om te doen, dan heb je echte vrijheid.

Dit is een gloednieuwe workshop en specifiek gemaakt voor alle Project S.O.S. deelnemers.

Eelco met Richard Branson

GRATIS E-BOOKS BIJ LIVE WORKSHOP

Wanneer je LIVE aanwezig bent bij de workshop om 16.00 uur krijg je na afloop van de workshop toegang tot de volgende 3 e-books.

  • 20 GameChangers
  • 23 regels van “Nieuwe Ondernemers”
  • 66 “MasterMoves Mindsets”

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop ontdek je...

  • Wat is het beste verdienmodel en hoe zet je dit in in deze tijd?
  • Hoe bouw je “passief inkomen” op
  • Hoe je ook kunt “Leven van Internet” ook al heb je weinig tijd, technische skills of hoge budgetten
  • De 20 “sleutels tot internetsucces”
  • Wat vandaag de dag het “moeilijke geld” is en het “makkelijke geld”
  • Een techniek die Eelco al miljoenen euro’s heeft opgeleverd… PASSIEF.
  • Hoe je een internetbedrijf kunt opbouwen zonder personeel, hoge kosten of complexe systemen waardoor je meer tijd over houdt voor . . .

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>