PROJECT S.O.S.

DAG 38: Els Van Laecke

Hieronder vind je meer info over dag 38 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

WIE IS ELS VAN LAECKE

Tijdens deze workshop deelt Els Van Laecke met jou de 3 strategieën om tijdens en na deze coronacrisis een booming business te draaien in plaats van te stagneren, dalen of de afgrond in te gaan.


Het is nu tijd to PLAY BIG & to serve the world.


Els Van Laecke is een internationale erkende auteur en Master Certified Coach. Ze begeleidt met name vrouwelijke ondernemers en coachte reeds duizenden business mensen wereldwijd.


Els is a self-made woman en co-created meerdere 7-cijfer bedrijven terwijl ze 70% online werkt en daardoor alle tijd heeft met haar gezin. Ze creëert instant doorbraken in zelfvertrouwen met een directe vertaalslag in de business. 

Ze coachte reeds vele grote bedrijven zoals Danone, Coca-cola, Accenture, Mondelez, Milcobel, PWC, VRT, Deloitte, enzovoort.


Els haar hoge energie, diepe kennis en dummy-proof step-by-step aanpak heeft gezorgd dat haar klanten hun business resultaten verdubbelen en verdrievoudigen zonder harder te werken. Business doen op je eigen voorwaarden, dat is haar motto.


Daarnaast heeft Els haar YES2ME FOUNDATION waar ze kinderen, tieners, ouders en misbruikte vrouwen belangeloos ondersteund samen met haar team.

WAT GA JE LEREN

Els paste zelf deze geheimen toe die ze met ons zal delen en genereerde haar beste maand ooit en dit gedurende de eerste weken van de coronacrisis. Ze weet dus dat het werkt.


Tijdens deze online workshop met Els Van Laecke ontdek je...

  • Hoe je de bewezen business shortcuts direct kan gaan toepassen
  • Hoe je nu snel doorpakt en niet blijft hangen
  • Hoe je jouw huidige klanten (jouw goud) met een aangepast aanbod kan bedienen
  • Hoe je jouw sense of urgency in de markt vindt
  • Hoe je focus kan behouden bij de juiste dingen doen ipv hard werken zonder veel resultaat
  • Hoe je jouw nieuwe ideale klanten aantrekt met zelfvertrouwen
  • Hoe genereren van meer extra inkomsten

VIDEO

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>