PROJECT S.O.S.

DAG 68: Eva Brouwer

Hieronder vind je meer info over dag 68 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Het onderwerp van deze workshop is: Pak je Podium! Succesvol presenteren on stage én online!


Als het gaat om jouw boodschap de wereld in te slingeren, hoef je niet te wachten tot de live events weer beginnen. Hoe kun jij NU succesvol presenteren? Presenteren voor publiek is één ding, maar hoe zet je die skills in, als je voor een scherm zit? Als je je publiek niet kunt zien?


In deze workshop geeft spreker en presentatiecoach Eva Brouwer van Pak je Podium je 5 praktische stappen, zodat je niet alleen on stage, maar ook online volop in verbinding staat met je kijker! Daardoor komt je boodschap beter over, blijft je publiek geboeid hangen en horen ze graag meer over wat JIJ te bieden hebt.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop geeft Eva Brouwer antwoord op de volgende vragen...

  • Hoe komt je verhaal krachtig over, zonder dat het uit je hoofd is geleerd?
  • Hoe kun je in verbinding blijven met je kijker, ook al kun je ze niet zien?
  • Hoe voorkom je dat je alleen maar gaat zenden?
  • Hoe krijg je meer pit in je presentatie, zodat jouw publiek geboeid blijft kijken?
  • Wat zijn de grootste frustraties met presenteren en hoe kun jij die overwinnen?

VIDEO

WIE IS EVA BROUWER

Eva Brouwer beheerst de kunst van vrij presenteren en spreken als geen ander. Tien jaar lang was ze het vaste gezicht van RTV Utrecht, waar ze het nieuws presenteerde op televisie. Ook begeleidde ze meer dan 200 live events als dagvoorzitter voor grote namen als Philips, PostNL, Schiphol en voor de overheid. Zo stond ze onder andere naast Koning Willem-Alexander en premier Rutte op het podium.


Maar het roer ging om. Eva begon met succes haar eigen bedrijf ‘Pak je Podium’ als spreker en trainer, waarmee ze in-company trainingen geeft bij bedrijven en ondernemers coacht om de ambassadeur te zijn van hun eigen bedrijf. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om nieuwe klanten te boeien en binden.


Eva leert anderen hoe ze traditionele presentatietechnieken van televisie en klassieke events op een nieuwe en frisse manier kunnen gebruiken, ook online!

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>