PROJECT S.O.S.

DAG 46: Femke Hogema

Hieronder vind je meer info over dag 46 van de Succesgids Online Summit.

​​SCROLL VOOR MEER ​INFO

OVER DE WORKSHOP

Sommige ondernemers moeten deze crisis vooral overleven. Voor andere ondernemers is deze crisis een springplank naar succes. Femke Hogema interviewde voor haar nieuwe boek (Ondernemen in Crisistijd) inspirerende ondernemers. Ze deelt met ons 10 lessen die ze uit deze interviews haalde die je nu kunt gebruiken om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te runnen.


De coronacrisis zorgt voor onrust bij ondernemers. Klanten blijven weg, de omzet keldert. Ondernemers maken zich zorgen over de toekomst van hun bedrijf. 


Survive

Niks doen is geen optie. Verlammen is een gouden recept om op faillissement af te stevenen. Hoe kom je dan wel door deze crisis heen? En misschien wel belangrijker, hoe creëer je een bedrijf en financiële situatie dat een volgende crisis aankan?


Thrive

Waar sommige bedrijven zich focussen op overleven, zijn er anderen die de crisis als springplank gebruiken voor hun succes. Hun omzet schiet de lucht in en ze behoren vanaf nu tot de Champions League in hun branche.


Dit is een optimistisch en actiegerichte workshop: neem het heft in eigen handen en kom sterker uit deze crisis dan dat je er in ging. 


Met echte case studies van bedrijven die deze crisis doorstaan.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Femke Hogema ontdek je...

  • Hoe je inzicht krijgt in de feitelijke situatie van je geld, zodat je weet hoe je er voor staat in plaats van je hulpeloos te voelen
  • Waardoor je betere keuzes maakt (hoe pijnlijk die soms ook zijn)
  • Want actie nemen is de enige manier om hierdoor te komen
  • Je krijgt een super handige template inclusief uitleg hoe je die invult
  • Waardoor je direct inzicht hebt in hoe je er financieel echt voor staat
  • Je krijgt super concrete tips over de verschillende keuzes die je kunt maken
  • Je krijgt je 10 super concrete business ideeën
  • En 10 lessen van ondernemers die deze crisis overleven of zelfs als gebruiken als springplank naar succes

VIDEO

WIE IS FEMKE HOGEMA

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals BV. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en business experts op tot Winstadviseur / Profit First Professional.


Ze is auteur van Winstgevende Plannen (nummer 1 bestseller), De Winstadviseur en Financiën voor ZZP’ers (meer dan 20.000 exemplaren verkocht). Ze haalde de Profit First-methode naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek Profit First.


In 2019 was ze als financieel coach te zien in het SBS6-programma “Hoeveel ben je waard?”, ze is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Business Radio.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Iedere dag is er een live sessie om 16.00 uur. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we 's avonds om 20.30 uur de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>