PROJECT S.O.S.

DAG 120: Floris Wouterson

Hieronder vind je meer info over dag 120 van de Succesgids Online Summit.

SCROLL VOOR MEER INFO

OVER DE WORKSHOP

Op maandagavond 20 juli halen we Floris Wouterson terug naar Project S.O.S. voor zijn populaire workshop over Hoe word je een Superslaper?


Slaap is het sterkste wapen dat je hebt om je immuunsysteem een boost te geven o.a. tijdens stressvolle tijden.


Superslapers zijn alerter, hebben een beter libido en de kans op een (sport)blessure is 40% kleiner.

WAT GA JE LEREN

Tijdens deze online workshop met Floris Wouterson ontdek je...

  • Wat de meeste bepalende factor is voor die diepe herstellende nachtrust
  • Waarom slapen niet dé oplossing is als je mentaal oververmoeid bent
  • Waarom je moet stoppen (en hoe) met koffie en andere pepmiddelen

VIDEO

WIE IS FLORIS WOUTERSON

Floris Wouterson is Slaap Performance Coach en helpt ondernemers, atleten en high performers om met slaap hun prestaties, humeur en levenskwaliteit drastisch te verbeteren. Floris is auteur van de bestseller Superslapen, wat een 5 sterren review kreeg van het NRC Handelsblad en als beste boek werd gekozen van de boeken over slaap die zijn verschenen.


Hij is een slaapexpert en gespecialiseerd in het helpen van mensen met een druk bestaan, ondernemers en iedereen die meer energie kan gebruiken om hun slaap en daarmee hun performance, humeur en levenskwaliteit sterk te verbeteren. Daarnaast is hij adviseur van bedrijven, een veelgevraagd spreker en coach van (top)sporters.


De afgelopen 17 jaar heeft hij ruim 16.000 mensen geholpen om goed te slapen en is hij geïnterviewd door o.a.  NRC Handelsblad, BNR Nieuwsradio, NPO Radio 1, RTL4, BNNVARA, Algemeen Dagblad, VT4 en KMO Insider.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. iedere dag een online workshop met een toptrainer. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale topexperts bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Verschillende keren per week is er een live sessie. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>