PROJECT S.O.S.

DAG 106: Giel Beelen

Hieronder vind je meer info over dag 106 van de Succesgids Online Summit.

SCROLL VOOR MEER INFO

OVER DE WORKSHOP

Als onderdeel van Project S.O.S., de Succesgids Online Summit, organiseren we een online workshop met Giel Beelen op maandag 6 juli om 16.00 uur.


Het onderwerp van deze workshop is: De kracht van een ochtendritueel.


Routine zorgt ervoor dat je je niet zo snel meer uit het veld laat slaan door welke ontregelende gebeurtenis dan ook. Zeker aan het begin van de dag geeft het je kracht en houvast voor dat wat komen gaat.

En de eerste overwinning van de dag is binnen.


Wat zijn de ochtendrituelen van o.a. Wim Hof, Fajah Lourens, en Sanny Verhoeven, en diverse andere bekende Nederlanders? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen?


Giel Beelen vroeg het aan allemaal tijdens de gesprekken die hij de afgelopen tijd registreerde voor KUKURU.NL.


Welke heeft Giel (zelf altijd heel vroeg op door zijn radioshow) meegenomen in zijn eigen ritueel en welke passen in jouw leven?


En wat wil je nu sowieso wel eens weten van Giel? Dat kun je vragen in de Q&A.

VIDEO

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


WIE IS GIEL BEELEN

Giel Beelen is Nederlands bekendste radio disc jockey maar niet gelijk de meest geliefde ;-)


Door heftige gebeurtenissen op zijn werk en privé ging hij met zichzelf aan de slag. Eerst de sportschool, later een bredere en spirituelere zelfontwikkelingstocht waar hij midden in zit en die hij deelt met zijn ervaringsnetwerk Kukuru (niet wat je moet doen maar kàn).


Vanuit Kukuru deelt hij Inspirerende video’s en podcasts met diverse gasten op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle. Het zal gaan over doelen stellen, mindset, en handige tools voor een normaal gezond leven.

DELEN

We zien dat honderden mensen inmiddels hun familie, vrienden, kennissen, collega’s en anderen informeren over Project S.O.S. En dat is super! Together we can change the world, it’s our destiny!


Denk nog even na wie je kent en nog niet hebt geïnformeerd, zorg er voor dat ze vandaag meteen bij de Online Workshop aanwezig zijn. Het is super waardevol voor hen om er samen met jou bij te zijn. Gebruik de knoppen en link in de mail die je eerder hebt ontvangen. Je kunt ook de link http://projectsos.nl delen (je ontvangt dan geen punten voor het delen).


FAQ

Via onderstaande knop vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met antwoorden over Project S.O.S. en de online workshops. Je vindt op die pagina ook enkele tips om het optimale uit alle workshops te halen.

MEER INFO OVER PROJECT S.O.S.

Wat gaat er gebeuren, wat gaat iedereen doen, welke maatregelen staan ons nog te wachten, wat betekent dit voor onze toekomst, voor jouw familie, voor jouw gezondheid, de financiële markten, je business, je inkomen… en wanneer zal het over zijn?


Waarschijnlijk spelen deze vragen en soortgelijke gedachten net als bij zoveel anderen in de wereld op dit moment een belangrijke rol in je hoofd. En terecht.


Hoe kunnen we de rust vinden en de kracht en zekerheid in onszelf opbouwen om ondanks de hele crisis ons toch okay te voelen en te kunnen focussen op oplossingen? Hoe kunnen we niet alleen onze eigen mindset veranderen tijdens deze chaos… maar zelfs een voorbeeld worden voor vele anderen en hen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen?


Door middel van Project S.O.S. willen we je steunen, je praktische tips en strategieën geven. Je uit de Fight, Freeze or Flight modus halen. Je laten denken in oplossingen, je nieuwe kansen laten ontdekken.


Together we can change the world, it’s our destiny!WAT IS PROJECT S.O.S.

We organiseren vanuit Project S.O.S. online workshops met toptrainers. We waren al van plan om dit najaar een summit te organiseren en deze aan te bieden voor € 995. Vanwege de huidige situatie hebben we samen met de experts besproken om deze Succesgids Online Summit nu al aan te bieden en compleet online te houden. En we vinden dit dusdanig belangrijk in deze periode, dat we met alle experts hebben afgesproken dat je de dagelijkse online sessies GRATIS kunt volgen.


We hebben verschillende nationale en internationale toptrainers bereid gevonden om je te helpen op verschillende gebieden van het leven: van gezondheid en financiën tot persoonlijke ontwikkeling en business/carrière.


Er zijn verschillende live workshops per week. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je direct daarna aan de slag kunt met wat er gedeeld wordt en ook live vragen kunt stellen aan de expert. Mocht je deze live sessie echt niet kunnen bijwonen, dan bieden we de mogelijkheid om een herhaling te volgen.

NOG NIET AANGEMELD?

Wanneer je jezelf nog niet hebt aangemeld voor de Succesgids Online Summit, doe dit dan nu via onderstaande knop. Je ontvangt dan voorafgaand aan de online workshop je persoonlijke toegangslink en wordt automatisch uitgenodigd voor de andere online workshops. Je kunt je ook aanmelden via http://projectsos.nl. Daar vind je nog meer info.


SUCCESGIDS | Kleine Tocht 4, 1507 CB Zaandam | T: +31 (0)75 612 1948 | E: support@succesgids.nl

>